Τα πλάνα νίκης του Σίμου κόντρα στον Ατρόμητο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ μπαίνει στην τελική ευθεία για το παιχνίδι της Κυριακής και δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή τακτικής και να μείνει στην άκρη το πλάνο με τα τρία στόπερ.

Μετά τις μεταγραφικές κινήσεις των προηγούμενων ημερών ο ΟΦΗ απέκτησε βάθος μεσοεπιθετικά, παρότι βέβαια παίκτες όπως ο Γιάννου αναμενόμενα δεν μπορούν να θεωρηθούν έτοιμοι ωστόσο από την άλλη όλα δείχνουν πως ο Φάμπιο Στάρτζεον αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του αγώνα της Κυριακής.

Παράλληλα, όπως αναφέραμε και χθες ο Ναζαρίνο Σολίς έχει ανεβάσει αισθητά ρυθμούς, κόντρα στην Λαμία έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και βασικός. Αν ο Αργεντινός μπει στην ενδεκάδα του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο τότε ο Σίμος θα αφήσει στον “πάγκο” το 5-4-1 που είδαμε την περασμένη Κυριακή και θα επιστρέψει στο 4-2-3-1 με τους Σολίς και Σαρδινέρο στα άκρα της επίθεσης και τον Γκαργκαλατζίδη στην κορυφή.

Προς το παρόν στην προπόνηση της Πέμπτης ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το ματς με τον Ατρόμητο φανερώνοντας ωστόσο κάποιες σκέψεις για το πως σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα απέναντι στους Περιστεριώτες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook