“Δείχνουμε γρήγορα αυτό που θέλουμε”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Σίμος τόνισε στην συνέντευξη τύπου ότι ο ΟΦΗ έκανε την καλύτερη φετινή εμφάνιση του ενώ για το ότι δέχεται γκολ στις καθυστερήσεις τόνισε πως “θέλουμε μεγαλύτερο βαθμό συγκέντρωσης”.

Αρχικά είπε: “Είχαμε μια καλύτερη απόδοση από τα προηγούμενα παιχνίδια, είχαμε ένα καταπληκτικό 45λεπτο, δεχτήκαμε το γκολ όμως βγαίνοντας από τα αποδυτήρια σκοράραμε, γυρίσαμε το παιχνίδι, στο τέλος πίεσε ο αντίπαλος και αυτή η στιγμή έφερε το 2-2. Αυτό που κρατάω και το είπα στους παίκτες είναι ότι πολύ γρήγορα αρχίζουμε να δείχνουμε τις ικανότητες μας για αυτό που θέλουμε να δείξουμε”.

Για τα γκολ στις καθυστερήσεις: “Κάτι δεν κάνουμε καλά, θέλει μεγαλύτερο βαθμό συγκέντρωσης. Όμως πρέπει να κρατήσουμε το θετικό”.

Για την εικόνα του ΟΦΗ στο τελευταίο 30λεπτο: “Πήρα την απόφαση να μπει ένας χαφ στην θέση του Στάικου και να περάσει στο ματς ο Στάρτζεον, μέχρι το 70′ βλέπαμε ότι δεν χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι, μετά το 75′ είδαμε πως έπρεπε να αλλάξουμε κάτι. Θέλουμε μεγαλύτερο βαθμό συγκέντρωσης”.

Για την απουσία του Σακόρ: “Αγωνιστικοί είναι οι λόγοι της απουσίας του, ξεκίνησε βασικός στα δύο πρώτα παιχνίδια της χρονιάς”.