Εκτός ο Σακόρ για πειθαρχικό παράπτωμα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νορβηγός μέσος έμεινε εκτός του αγώνα με τον Ατρόμητο καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα στο ματς με την Λαμία.

Μπορεί ο Γιώργος Σίμος μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο και μετά από ερώτηση που του έγινε από δημοσιογράφο να κάλυψε δημόσια τον Βαγιέμπα Σακόρ λέγοντας πως ο Νορβηγός έμεινε εκτός για αγωνιστικούς λόγους όμως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Νορβηγός μέσος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα στο παιχνίδι με την Λαμία. Συγκεκριμένα, όταν ο Σακόρ έγινε αλλαγή στο 61ο λεπτό πηγαίνοντας στον πάγκο δεν έδωσε το χέρι του στον Γιώργο Σίμο όταν ο τελευταίος του το ζήτησε με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η μη συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Λαμία.

Μάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο καθ’ όλη την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας γινόταν με τον Σακόρ να μην είναι στα πλάνα του τεχνικού του ΟΦΗ που θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως τα πάντα εντός ποδοσφαιρικού τμήματος διέπονται από κανόνες και ισορροπίες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook