Man to man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε την ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Βάτερμαν
Ο Ολλανδός τερματοφύλακας δεν έχει ευθύνη στα γκολ που δέχεται όπως βέβαια και σε αυτό της ισοφάρισης αφού δεν προλαβαίνει να κάνει έξοδο για να προλάβει τον Γούτα.

Ουές
Κάνει εξαιρετικό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά δημιουργώντας συνεχή ρήγματα. Στην φάση του γκολ της ισοφάρισης δεν μαρκάρει σωστά τον Μανούσο με αποτέλεσμα να βγάλει εύκολα την σέντρα για την κεφαλιά του Γούτα.

Κοροβέσης
Στο πρώτο ημίχρονο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, στο δεύτερο όμως ο Μανούσος βγαίνει δύο φορές στην πλάτη του δημιουργώντας αρκετά προβλήματα.

Βούρος
Ανίκητος στο ένας εναντίον ενός, πήρε όλες τις προσωπικές μονομαχίες με τους επιθετικούς του Ατρομήτου ενώ έβγαζε σωστά την μπάλα από την άμυνα του ΟΦΗ.

Σελίμοβιτς
Ισχύουν τα ίδια για τον Βούρο αφού δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήμαστα στην αμυντική προσέγγιση του αγώνα.

Γιαννούλης
Αντιμετώπισε τα ίδια προβλήματα με τον Κοροβέση καθώς ο Μανούσος στις δύο φάσεις που είχε βγήκε στην δική του πλάτη. Όμως από την άλλη μετράει στο ενεργητικό του την τρομερή ασίστ στον Σαρδινέρο για το 2-1 του ΟΦΗ.

Μεγιάδο
Κακό παιχνίδι από τον Αργεντινό, δεν μπόρεσε να βοηθήσει και δείχνει να έμεινε από δυνάμεις μετά το 60ο λεπτό της αναμέτρησης. Παράλληλα έχει ξεκάθαρη ευθύνη στο 2-2 του Γούτα καθώς ενώ τον ακολουθεί, στην συνέχεια τον χάνει ξεκάθαρα και τον αφήνει να πηδήξει ολομόναχος για να ισοφαρίσει. Στο ριπλέι του γκολ φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Μεγιάδο χάνει τον Γούτα ενώ είναι μόνος του.

Νέιρα
Στο πρώτο ημίχρονο είναι κινητικός και δραστήριος όπως μέχρι και το 70′ με 75′. Από τα πόδια του περνούσε το παιχνίδι του ΟΦΗ και είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Ναμπί.

Στάικος
Στο πρώτο 45λεπτο κέρδισε αρκετές μπάλες, πρέσαρε και υποχρέωσε και τον Κάναντι να βγάλει τον Τομάσεβιτς στο 42′ αφού δεν τον άφησε να δράσει μεσοεπιθετικά.

Ναμπί
Μετά από αρκετό καιρό κάνει τρομερό παιχνίδι. Είναι μέσα στις δύο από τις τέσσερις φάσης του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο, είχε όρεξη και διάθεση ενώ τον είδαμε μέχρι και να πρεσάρει. Ο ΟΦΗ έχει ανάγκη τον καλό Ναμπί και δείχνει να συνέρχεται μετά από έναν πολύμηνο αγωνιστικό λήθαργο.

Σαρδινέρο
Ο Ισπανός είναι o mvp του ΟΦΗ και όχι μόνο για τα δύο πανέμορφα γκολ που πετυχαίνει αλλά για την συνολική εικόνα του. Κάνει συνεχείς κινήσεις στην επίθεση, δημιουργεί ρήγματα στην άμυνα του Ατρομήτου και αποδείχθηκε σωστή η επιλογή του Σίμου να τον ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Μίγγος
Μπήκε στο ματς δίχως να προλάβει να βοηθήσει ανασταλτικά.

Γκαργκαλατζίδης
Δεν έδωσε πνοή στην επίθεση του ΟΦΗ

Στάρτζεον
Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί

Γιάννου
Ισχύουν τα ίδια με τον Στάρτζεον.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook