Ο ΟΦΗ έχει ανάγκη τον χθεσινό Ναμπί

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Άγγλος είχε να εμφανιστεί στο γήπεδο για αρκετό καιρό και η χθεσινή του εμφάνιση απέδειξε ότι δεν ξέχασε ξαφνικά την μπάλα.

Είναι γεγονός πως ο Αντίλ Ναμπί είχε αφήσει εδώ και καιρό στην άκρη τις καλές εμφανίσεις του με την φανέλα του ΟΦΗ και πρέπει να γυρίσουμε αρκετά πίσω τον χρόνο για να θυμηθούμε την τελευταία καλή εικόνα του μέσα στο γήπεδο. Η παρουσία του Ναμπί στο χθεσινό παιχνίδι ήταν και αυτή που έκανε τον ΟΦΗ, για 60 λεπτά, πιο ελκυστικό πιο δημιουργικό και κατάφερε να συμβάλει και εκείνος στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μεσοεπιθετικά. Ο Ναμπί είναι στην φάση του γκολ της ισοφάρισης όταν αφήνει πανέξυπνα να περάσει η μπάλα για τον Σαρδινέρο, στο πρώτο ημίχρονο έχει δύο τελικές και βρίσκεται μέσα στις περισσότερες φάσεις του ΟΦΗ είτε ως δημιουργός, είτε ως εκτελεστής.

Ο Σίμος τον περιβάλει με εμπιστοσύνη, του δημιουργεί ένα περιβάλλον προστασίας που γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για έναν ποδοσφαιριστή με την δική του ιδιοσυγκρασία και παρότι στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν σκιά του εαυτού του, δεν βγήκε από την ενδεκάδα αλλά παρέμεινε και κόντρα στον Ατρόμητο. Ο ΟΦΗ για να επανέλθει στα περσινά του στάνταρ έχει ανάγκη τον καλό Αντίλ Ναμπί. Έχουμε γράψει ξανά και ξανά πως με όλα τα μειονεκτήματα του (που δεν είναι και λίγα), ο Αντί Ναμπί παραμένει ο παράγοντας Χ για την μεσοεπιθετική και δημιουργική λειτουργία του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook