Pics | Η φάση του 93′: Tα έκαναν όλα λάθος!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ανάλυση από το Gentikoule. Το γκολ της ισοφάρισης του Ατρομήτου στο 93ο λεπτό ανέδειξε την ερασιτεχνική αντιμετώπιση της άμυνας του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Πολλά έχουν ειπωθεί από χθες για το γκολ με το οποίο ισοφάρισε ο Ατρόμητος. Από την έλλειψη συγκέντρωσης στην τελευταία φάση του αγώνα μέχρι και την κόπωση ωστόσο σε μια φάση όπως αυτή, αποδεικνύεται ότι δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά και το μόνο που αναδεικνύεται η ερασιτεχνική αντιμετώπιση όλης της αμυντικής λειτουργίας του ΟΦΗ.

Η φάση ξεκινάει ακριβώς έξω από την περιοχή του ΟΦΗ όταν και ο Γούτας, που στο μεταξύ έχει περάσει σε θέση φορ, κερδίζει στον αέρα παίρνοντας την κεφαλιά και σπάζοντας την μπάλα για τον Μανούσο που έχει βάλει στην πλάτη τον Ουές. Σε αυτήν την φάση, γύρω από τον Γούτα είναι πέντε (!!) ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Στην συνέχεια της φάσης ο Βούρος πάει στην γωνία για να συνδράμει στο μαρκάρισμα του Μανούσου ενώ ο τελευταίος βγάζει την σέντρα παρότι δείχνει να τον έχει κλείσει ο Ουές. Την ώρα που η μπάλα φτάνει στα πόδια του Μανούσου ο Μεγιάδο τον έχει ακριβώς μπροστά του και τον επιτηρεί.

Ένα δευτερόλεπτο αμέσως μετά ο Γούτας έχει αφήσει πίσω του τον Μεγιάδο που έχει μείνει να παρακολουθεί την φάση, βλέπει ορθάνοιχτο τον διάδρομο προς την περιοχή του ΟΦΗ ενώ ο Γιαννούλης κάνει κίνηση προς τον Ενσικουλού που βρίσκεται ακριβώς μπροστά του και ο Σελίμοβιτς έχει βγει αρκετά έξω.

Όταν πλέον η μπάλα έχει φύγει από τα πόδια του Μανούσου και κατευθύνεται προς το κεφάλι του Γούτα, ο Μεγιάδο έχει χάσει τον κεντρικό αμυντικό του Ατρομήτου που όπως αποτυπώνεται από την παρακάτω φωτογραφία είναι ολομόναχος απέναντι στον Βάτερμαν που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από την εστία του. Ο Ολλανδός, αποτυπώνεται και από την φωτογραφία, πως δεν είναι σε θέση να προλάβει την μπάλα και να κάνει την έξοδο αφού τον χωρίζουν 1 με 1,5 μέτρο από το σημείο που βρίσκεται ο Γούτας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook