Αναστόπουλος: “Έπρεπε να δεχτούμε το γκολ για να ξυπνήσουμε”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην “αφύπνηση” των παικτών του μετά το γκολ του Παναιτωλικού στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος που τόνισε παράλληλα ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

Ο προπονητής του ΟΦΗ είπε αρχικά ότι “ξέραμε από την αρχή ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μέσα σε μια εβδομάδα κληθήκαμε να δώσουμε τρια; δύσκολα παιχνίδια όπως ότι ο Παναιτωλικός στηρίζεται στα στημένα. Αν ισοφαρίζαμε με την κλασική ευκαιρία του Μάντζιου θα είχε άλλη τροπή το ματς. Μέσα στο παιχνίδι είναι όμως και οι χαμένες ευκαιρίες. Πλέον η προσοχή μας στρέφέται στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Στέκομαι στο γεγονός ότι ξυπνήσαμε όταν δεχτήκαμε το γκολ και έπρεπε να ενεργήσουμε νωρίτερα”

Όσον αφορά την ήττα του ΟΦΗ πρόσθεσε “το πιο δικαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία” ενώ στο ερώτημα για το αν θεωρείται έκπληξη η πορεία του ΟΦΗ απάντησε: Έκπληξη δεν είναι γιατί γνωρίζαμε τι παίκτες πήραμε και τι ομάδα θα φτιάχναμε. Όποιος και αν είναι ο α

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι στόχος του ΟΦΗ δεν είναι η παραμονή: “Στο λεξιλόγιο του ΟΦΗ δεν υπάρχει η λέξη παραμονή. Δεν ακούγεται ωραία. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και όσο πιο γρήγορα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook