“Δένει” τον Μπαλογιάννη ο ΟΦΗ μέχρι το 2024!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης έχει συμφωνήσει με τον ΟΦΗ που συνεχίζει το παιδομάζωμα. Απομένουν οι τελικές συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για να αποκτηθεί ως ελεύθερη – και μόνο – μεταγραφή.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του 21χρονου διεθνούς μέσου που αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του ΟΦΗ λίγες ημέρες πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule ο Μπαλογιάννης έχει συμφωνήσει με τον ΟΦΗ για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων με τον διεθνή μέσο δείχνοντας όχι μόνο πόσο πιστεύει στο ταλέντο του καθώς πρόκειται για έναν από τους πλέον ανερχόμενους ποδοσφαιριστές σε όλη την Ελλάδα αλλά και ότι συνεχίζει το παιδομάζωμα σε όλη την Ελλάδα.

Πλέον για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Μπαλογιάννη απομένει η ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ που λόγω του αγώνα με την Κράσνονταρ, οι εξελίξεις μετατίθενται για τα επόμενα 24ωρα.

Ο 21χρονος διεθνής χαφ που πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του ήταν στο στόχαστρο του ΟΦΗ εδώ και αρκετό καιρό που περίμενε να “χτυπήσει” στην κατάλληλη στιγμή για να τον φέρει στην Κρήτη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook