Οικονομάκης: “Ο ΟΦΗ έχει δίκιο 100%”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δηλώσεις του ο νομικός σύμβουλος της Σούπερ Λιγκ 1 Γιάννης Οικονομάκης επανέλαβε όσα είπε στην εκδίκαση της προσφυγής του Ταυλαρίδη τονίζοντας πως ο ΟΦΗ (αλλά και ο Άρης) έχουν απόλυτο δίκιο.

Ο κ. Οικονομάκης μιλώντας στην ιστοσελίδα pressaris.gr τόνισε πως: “Είναι ξεκάθαρες οι υποθέσεις. Βάσει του ελληνικού νόμου και της αθλητικής-εμπορικής νομοθεσίας που υπάρχει δεν μεταφέρονται τα χρέη των ΠΑΕ όπως ο ΟΦΗ, ο Άρης, η ΑΕΛ, η ΑΕΚ, ούτε εξ’ ολοκλήρου, ούτε κατά το 50%, οι οποίες έχουν χρεωκοπήσει και συστήσει νέα ΠΑΕ μέχρι και την περίοδο 2016-17. Ο Άρης έχει, όπως και ο ΟΦΗ, 100% δίκαιο, γι αυτό και η Superleague είναι στο πλευρό τους. Τόσο ο Κοντοβάς, όσο και ο Ταυλαρίδης, όπως και πολλοί άλλοι παίκτες που έχουν προσφύγει στην Ελλάδα, δεν μπορούμε βάση νόμου να απαιτήσουν οφειλές από τις νέες ΠΑΕ. Είμαστε και στο πλευρό του Άρη και θα σταθούμε νομικά για να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη. Έγινε ένα λάθος και θα αποκατασταθεί”.

Όπως συμπλήρωσε: “Έχουμε ήδη συζητήσει με τους νομικούς του Άρη και θα ξανασυζητήσουμε, είναι πολύ ξεκάθαρο σε μας ποιο είναι το λάθος και ποιο το σωστό και θα είμαστε στο πλευρό της ΠΑΕ και σε ανάλογες περιπτώσεις”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook