Σοκ με Βούρο: Θλάση πρώτου βαθμού και εκτός για 15-20 μέρες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O στόπερ του ΟΦΗ υπέστη θλάση, χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ ενώ εκτός μένει και ο Μεγιάδο που έχει αιμάτωμα στην γάμπα.

Χωρίς τους Πραξιτέλη Βούρο και Μιγκέλ Μεγιάδο θα αναχωρήσει ο ΟΦΗ για την Θεσσαλονίκη όπου το απόγευμα (18.15) της Κυριακής θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο για τον Βούρο που υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και δεν χάνει μόνο το ματς της Τούμπας αλλά θα γίνει αγώνας δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό που ακολουθεί μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον Μεγιάδο, ο Αργεντινός αποκόμισε ένα αιμάτωμα στην γάμπα από το παιχνίδι  με τον Ατρόμητο και χάνει την μάχη με τον ΠΑΟΚ. Αντιθέτως Νέιρα και Ναμπί προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στην διάθεση του Γιώργου Σίμου.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ

Χωρίς τους Πραξιτέλη Βούρο και Miguel Mellado ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας την Πέμπτη (01/10), με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Έλληνας αμυντικός υπέστη θλάση α’ βαθμού στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού και δεν συμμετείχε στην προπόνηση, όπως και ο Αργεντινός, ο οποίος έχει αιμάτωμα στην γάμπα του αριστερού ποδιού, από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Κώστας Γιαννούλης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

Κανονικά προπονήθηκαν οι Adil Nabi και Juan Neira.

Ο Felipe Souza συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων, άσκηση 1 vs 1 και αγωνιστικά παιχνίδια.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (02/10), στις 17:00, στο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook