Μιχαλόπουλος: «Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγο μετά την εξέταση του φακέλου του ΟΦΗ ο Χρήστος Μιχαλόπουλος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 αναφέρθηκε στην σημερινή διαδικασία.

«Καλύφτηκαν και οικονομικά στοιχεία που απαιτούνταν. Θα ήθελα να επαναλάβω την παρακάτω δήλωση. Η αδειοδότηση του ΟΦΗ είναι ένα δύσκολο πράγμα και όχι ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Ο κόσμος του ΟΦΗ θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για έναν μαραθώνιο και όχι για έναν αγώνα 100 μέτρων» ήταν η πρώτη εκτίμηση του και συνέχισε λέγοντας ότι «η αίσθηση μου είναι ότι δεν θα χαμογελάσουμε όταν θα βγει η απόφαση. Αλλά σημασία έχει να χαμογελάσουμε όταν έρθει η ώρα. Εμείς θα κάνουμε ολες τις απαραίτητες ενέργειες για να χαμογελάσουμε όταν πρέπει».

Παράλληλα εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι ο φάκελος του ΟΦΗ θα «περάσει» από την δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ λέγοντας ότι «είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα καλυφθούν τα απαιτούμενα στοιχεία στο δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ. Έχουμε κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να καλυφθούν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία στην δευτεροβάθμια επιτροπή, αν χρειαστεί. Εκτιμώ ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να χαμογελάσουμε στο τέλος. Δεν μπορώ να πω περισσότερες λεπτομέρειες για τον φάκελο του ΟΦΗ. Στόχος μας είναι να είναι επιτυχή η προσπάθεια στον δεύτερο βαθμό».

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook