Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ματς της Τούμπας: “Μέτρησε η φανέλα, ο Τζοβάρας δεν απέβαλε τον Σελίμοβιτς”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

To Gentikoule εγκαινιάζει την στήλη “Press-ing” με την οποία μετά από κάθε παιχνίδι του ΟΦΗ θα καταγράφει τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων.

Νέα στήλη από το Gentikoule και κάθε αγωνιστική, μετά τα παιχνίδια του ΟΦΗ, με το Press-ing να καταγράφει το τι αναφέρουν οι μεγαλύτερες αθλητικές ιστοσελίδες για το παιχνίδι του κάθε Σαββατοκύριακου.

Sdna: “Ο ΠΑΟΚ έπαιζε με τη φωτιά μέχρι το 89′, αλλά δύο γκολ του Σφιντέρσκι που μπήκε αλλαγή έγραψαν το “καθαρό” 3-0 επί του σκληρού ΟΦΗ που άξιζε κάτι καλύτερο. Παράπονα εκατέρωθεν από τη διαιτησία του Τζοβάρα στο γήπεδο της Τούμπας. Οι μεν Κρητικοί ζητούν πέναλτι στη φάση του Σαρτινέρο με τον Μάτος στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ το σκορ ήταν 1-0, οι δε Θεσσαλονικείς «φωνάζουν» για την ασυλία στον Βαχίντ Σελίμοβιτς που «κουβαλούσε» κάρτα από το α΄ημίχρονο και σε δύο φάσεις στο β΄, ο Έλληνας ρέφερι δεν έβγαλε τη δεύτερη από το τσεπάκι του.

Gazzeta: “Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε νωρίς με τον Ελ Καντουρί όμως και ΟΦΗ του έβαλε δύσκολα και οι επεμβάσεις του Ζίβκο Ζίβκοβιτς έσωσαν τον Δικέφαλο από 3η γκέλα! Τελικά τα δύο γκολ του Σφιντέρσκι στο φινάλε μετέτρεψαν την αγχωτική νίκη σε εύκολο βράδυ. Ο Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας) στο 60ο λεπτό χάρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σελίμοβιτς, για το δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Ελ Καντουρί, το ίδιο έκανε και στο 74’ για την αγκωνιά του πάνω στον Τσόλακ. Στο 66’ με τη χρήση του VAR είπε «παίζεται» στη φάση που ο ΟΦΗ ζήτησε πέναλτι με τον Σαρδινέρο, ενώ υπάρχει ένα χέρι αμυντικού της κρητικής ομάδας, σε εξ επαφής κεφαλιά του Πέλκα, που δεν εξετάστηκε καν από το VAR”.

Sport24.gr: “Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, μετά και τον αποκλεισμό του από την Κράσνονταρ στα playoffs του Champions League, επικρατώντας του ΟΦΗ με 3-0 στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό με τον Ελ Καντουρί. Στο δεύτερο μέρος δεν είχε την ίδια απόδοση, αλλά δύο γκολ του Σφιντέρσκι”

To10.gr: “Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0 τον ΟΦΗ για την τέταρτη αγωνιστική της Superleague στην Τούμπα σε ένα ματς όπου δεν δόθηκε καταφανέστατο πέναλτι στους Κρητικούς στο 67ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν στο 1-0. Ο διαιτητής Τζοβάρας έδειξε «παιζεται» στη φάση του Σαρδινέρο με τον Μάτος, ενώ και το VAR «έκλεισε» τα μάτια στην παράβαση μέσα στην περιοχή του Ζίβκοβιτς”

Onsports.gr: “Επιστροφή στις νίκες στην Super League για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά τις δυο ισοπαλίες με Ατρόμητο στην Τούμπα και ΝΠΣ Βόλου στο Πανθεσσαλικό επικράτησε 3-0 του ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα που προέρχοντουσαν από τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League μετά την εντός έδρας ήττα από την Κράσνονταρ έδειξαν να ζορίζονται κόντρα στους Κρητικούς αλλά δυο γκολ στο φινάλε του Κάρολ Σφιντέρσκι και ένα του Ελ Καντουρί στο ξεκίνημα του ματς του έδωσαν τη νίκη”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook