Αντίλ Ναμπί: Το τετ α τετ με τον Σίμο που γύρισε τον διακόπτη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Άγγλος μέσος έχει παρουσιάσει στροφή 180 μοιρών με την απόδοση του στα τελευταία παιχνίδια και η λύση βρέθηκε εσωτερικά στο “Βαρδινογιάννειο”.

Ο Αντίλ Ναμπί ήταν το πρώτο μεγάλο ερωτηματικό του φετινού ΟΦΗ. Η εικόνα του στα φιλικά παιχνίδια αλλά και στα πρώτα επίσημα δεν ήταν αυτή που γνωρίζαμε και που είχε δει ο κόσμος του ΟΦΗ τον προηγούμενο 1,5 χρόνο. Αντιθέτως η εικόνα του αλλά και όλα όσα έδειχνε μέσω των social media ήταν η εικόνα ενός ποδοσφαιριστή που φαινόταν πως είχε αλλού το μυαλό του και όχι σίγουρα στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ.

Η τελευταία φορά που δεν αγωνίστηκε βασικός ήταν στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού με τον Άγγλο μέσο να μπαίνει ως αλλαγή αλλά να μην δίνει αυτά που θα ήθελαν στον ΟΦΗ με τον ίδιο να περνάει απαρατήρητος. Μετά και το παιχνίδι κόντρα στους Κύπριους, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule ο Αντίλ Ναμπί είχε τετ α τετ με τον Γιώργο Σίμο. Ο τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε στον Άγγλο μέσο και μέσα από την συζήτηση που είχαν, του έδωσε να καταλάβει πόσο πολύ υπολογίζεται για τη νέα χρονιά καθώς και τις απαιτήσεις που υπάρχουν από τον ίδιο. Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο τετ α τετ που υπήρξε ανάμεσα στον Αντίλ Ναμπί και τον τεχνικό του ΟΦΗ, εξηγήθηκε πλήρως ο λόγος που δεν έπαιξε στα προηγούμενα παιχνίδια καθώς και η εμπιστοσύνη που υπήρχε προς το πρόσωπο του.

Λίγες ημέρες μετά, ο ΟΦΗ πήγε στην Λαμία με τον Αντίλ Ναμπί να ξεκινάει στην βασική ενδεκάδα και όπως σημειώναμε το βράδυ της Κυριακής μπορεί να μην έθελξε με την εμφάνιση του όμως εμφάνισε σημάδια αντίδρασης και θέλησης. Στα δύο παιχνίδια που ακολούθησαν με αντιπάλους τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ, φάνηκε ξεκάθαρα πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε το τετ α τετ του Σιμου με τον Αντίλ Ναμπί να είναι από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook