Η ατάκα της χρονιάς από τον Τζοβάρα – ο Τζήλος έπαθε αφωνία

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι διάλογοι ανάμεσα σε Τζοβάρα, Τζήλο όπως ακούγονται στο video της ΚΕΔ σκορπούν άφθονο γέλιο και εκτίθενται ανεπανόρθωτα και οι δύο. “Πάει πάνω του και πέφτει μόνος του” (!!) είπε ο Τζοβάρας στον Τζήλο.

Η ανάλυση των φάσεων και η δημοσιοποίηση των διαλόγων ανάμεσα στους διαιτητές και εκείνους που βρίσκονται στο var εκθέτουν ανεπανόρθωτα τόσο τον Τζοβάρα, όσο και τον Τζήλο. Όπως ακούγεται στο video που δημοσιοποίησε η ΚΕΔ, ο Τζοβάρας μετά την ανατροπή του Σαρδινέρο από τον Μάτος δεν είναι σίγουρος για το πέναλτι και ζητάει την γνώμη του Τζήλου. Ο Θεσσαλός διαιτητής που βρίσκεται στο var, ξαφνικά παθαίνει αφωνία και δεν λέει καν την γνώμη του.

Στο μεταξύ ο Τζοβάρας, λέει στον Τζήλο, την ατάκα της χρονιάς: “Δεν υπάρχει επαφή, πάει πάνω του και πέφτει μόνος του. Πέφτει πολύ εύκολα, εγώ αυτό βλέπω”.

Την ίδια ώρα και ενώ, προφανώς, ο Τζοβάρας περιμένει την άποψη του Τζήλου ο τελευταίος δεν λέει ούτε λέξη δείχνοντας ξεκάθαρα πως εκείνος είναι που έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για τον μη καταλογισμό του πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ με τον διαιτητή βέβαια του παιχνιδιού να μην είναι άμοιρος ευθυνών αφού είδε πως… ο Σαρδινέρο πήγε και κουτούλησε τον Μάτος και έπεσε μόνος του.