“Φορτσάρει” ο Παπουλής εν όψει Κέρκυρας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η απουσία του Παπουλή ήταν εμφανής στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και πλέον ο 25χρονος μέσος “φορτσάρει” ώστε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Ο Παπουλής αισθανόταν καλύτερα και χθες ωστόσο ο Νίκος Αναστόπουλος προτίμησε να τον προφυλάξει προκειμένου να μην υποστεί κάποια υποτροπή που πιθανόν να τον άφηνε εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Κάτι που θα σήμαινε ότι θα έχανε τα εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με Κέρκυρα και Λεβαδειακό.

Μάλιστα, ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ είχε και χθες συνεχείς συζητήσεις με τον Γιώργο Στεφανουδάκη που βρέθηκε στο Αγρίνιο και ο γιατρός δεν έκρυβε την αισιοδοξία του για την συμμετοχή του στον αγώνα της επόμενης Κυριακής κόντρα στους Φαίακες. Ο Παπουλής ήδη προπονήθηκε χθες, πριν την σέντρα του αγώνα με τους Αγρινιώτες, με τις ενοχλήσεις να έδειχναν να έχουν υποχωρήσει ωστόσο δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί.

Και η αλήθεια είναι ότι η απουσία του φάνηκε αρκετά καθώς ο αντικαταστάτης του, Χόρχε Λόπεζ, ουσιαστικά δεν μπήκε ποτέ στις συνθήκες του αγώνα ενώ έδειχνε να είναι ο αδύναμος κρίκος της μεσοεπιθετικής γραμμής του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook