Συγκλονίζει ο Σαλίμι: “Πουλήσαμε το σπίτι των γονιών μου για να πληρώσουμε την ρήτρα αποδέσμευσης”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ιρανός στόπερ αποχώρησε από την Τράκτορ Σάζι με αιχμές προς την διοίκηση του συλλόγου ενώ αποκάλυψε πως έχει τρεις προτάσεις από τρεις διαφορετικές χώρες για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Ιμάν Σαλίμι αποχωρεί από το Ιράν και την Τράκτορ μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα της πατρίδας του και αφού η τελευταία είπε ένα σωρό “όχι” στις προτάσεις του ΟΦΗ για να τον αποκτήσει. Παράλληλα, με τις δηλώσεις του ο Ιρανός στόπερ επιβεβαιώνει όλα όσα γράφονταν πέρυσι για τα εμπόδια που έβαλε η Τράκτορ στην μεταγραφή του στον ΟΦΗ με τον Σαλίμι να συγκλονίζει για το πως κατάφερε να αποδεσμευτεί από τα “δεσμά” της Τράκτορ: “Με τα λεφτά του συμβολαίου μου αυτά τα δύο χρόνια κατάφερα και αγόρασα ένα σπίτι για τους γονείς μου. Δυστυχώς, χρειάστηκε να το πουλήσουμε τώρα προκειμένου να πληρώσουμε την ρήτρα αποδέσμευσης και να φύγω από την ομάδα”.

Όσον αφορά το μέλλον του, ο Ιρανός αποκάλυψε πως “υπάρχουν τρεις προτάσεις από τρεις διαφορετικές χώρες της Ευρώπης και θα αποφασίσω μέσα στις επόμενες πέντε ημέρες για το που θα πάω. Είναι προτιμότερο να μην πω τώρα ονόματα των ομάδων, με είχαν πλησιάσει ήδη πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία αποχώρησης μου από την Τράκτορ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook