Η αλήθεια για τον Φερέιρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αρκετός κόσμος αναρωτιέται γιατί ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στην δράση αλλά στο ΒΑΚ λένε πως ο 22χρονος είναι άλλος άνθρωπος.

Ήταν 1η του περασμένου Φλεβάρη όταν στα τελευταία λεπτά του αγώνα του ΟΦΗ με την Λάρισα ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Μιλοσάβλιεβιτς είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Φερέιρα. Ο νεαρός Βραζιλιάνος που το καλοκαίρι του 2019 αποτέλεσε (δικαίως) μια μεγάλη οικονομική επένδυση για τον ΟΦΗ, στεκόταν άτυχος για δεύτερη φορά μέσα στην προηγούμενη σεζόν. Λίγους μήνες νωρίτερα, σε ένα φιλικό με τον Πλατανιά – στις αρχές της χρονιάς – τραυματιζόταν ξανά με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για τους επόμενους δύο μήνες. Τον Δεκέμβρη του 2019 επιστρέφει στην δράση και πετυχαίνει το ένα από τα τρία γκολ του ΟΦΗ στη νίκη επί του Άρη με 3-1.

Στο παιχνίδι με την Λάρισα έμελλε να τραυματιστεί σοβαρά με το αριστερό γόνατο του σχεδόν να διαλύεται. Εν αντιθέσει με τον τραυματισμό του Τσιλιανίδη, λίγο καιρό μετά, εκείνος του Φερέιρα ήταν πολύ πιο σοβαρός. Ο Βραζιλιάνος σχεδόν διέλυσε το γόνατο του και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το χρονικό διάστημα της αποθεραπείας του βρίσκεται εντός προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος καθώς από τον Φλεβάρη οι ιατρικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία οκτώ μηνών.

Μάλιστα, αυτό που αναφέρουν οι πληροφορίες είναι πως η αποθεραπεία του Φερέιρα βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία με τον εξτρέμ του ΟΦΗ να δουλεύει πάρα πολύ στο “Βαρδινογιάννειο”, σε σημείο που όλοι έχουν να λένε για την επαγγελματική συμπεριφορά που δείχνει καθημερινά παρουσιάζοντας μεγάλη θέληση για να επιστρέψει στην δράση. H καθυστερημένη επιστροφή του είναι αποτέλεσμα του πολύπλοκου τραυματισμού του που ήταν πολύ πιο σοβαρός από την ρήξη χιαστού που υπέστη ο Τσιλιανίδης τον περασμένο Ιούνη.

Το σίγουρο είναι πως δεν καθυστερεί η επιστροφή του Φερέιρα σε μια χρονιά που αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook