Το Όσκαρ ατυχίας του ΟΦΗ: Δέκα παίκτες τραυματίες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δέκα τραυματίες μετράει το ιατρικό δελτίο του ΟΦΗ από τους οποίους μόλις ο ένας είναι μυικός και οι υπόλοιποι από χτυπήματα.

Όταν από ένα ρόστερ που απαριθμεί σχεδόν 30 ποδοσφαιριστές, οι δέκα είναι τραυματίες τότε κάποιος μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος. Όμως στην περίπτωση του ΟΦΗ δεν μιλάμε για τραυματισμούς που προέρχονται από μυϊκά προβλήματα αλλά από χτυπήματα που έχουν ως αποτέλεσμα να έχουν αποψιλώσει σε μεγάλο βαθμό το ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι θέσεις που ο ΟΦΗ έχει “πονέσει” περισσότερο από κάθε άλλη είναι εκείνες των εξτρέμ και των κεντρικών αμυντικών. Ήδη, από την προηγούμενη σεζόν ο ΟΦΗ έχει χάσει τους Τσιλιανίδη, Φερέιρα με τον τελευταίο πάντως να βρίσκεται στην τελική ευθεία της επιστροφής του, ενώ με την έναρξη της χρονιάς ο Βαζ ήρθε να συμπληρώσει την τριάδα της “κατάρας” των χιαστών αποχωρώντας τραυματίας από την πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό. Στο παιχνίδι με τα Χανιά τραυματίστηκαν, μετά από χτυπήματα, οι Σολίς και Μαρινάκης και ήρθε να δέσει το γλυκό στο παιχνίδι του Λουξεμβούργου με την Κύπρο όταν ο Σελίμοβιτς σε μια προσπάθεια του να κόψει τον Χριστοφή ο τελευταίος τον πάτησε με αποτέλεσμα να υποστεί διάστρεμμα.

Μέχρι στιγμής, δίχως να υπολογίζουμε τον Αντίλ Ναμπί καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τον Άγγλο, ο ΟΦΗ μετράει μόλις έναν μυϊκό τραυματισμό και αυτός είναι του Πραξιτέλη Βούρου που έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook