4-2-3-1 από τον Σίμο αλλά ο “Σέλι” κρίνει τα πλάνα 11αδας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Σίμος έδειξε και την Πέμπτη τις σκέψεις του με την ενδεκάδα του ντέρμπι να καθορίζεται από τον Βαχίντ Σελίμοβιτς.

Όπως γράψαμε την Τετάρτη, ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει στο μυαλό του να παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό έχοντας πλέον στα πλάνα του και τον Κώστα Γιαννούλη. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να προκύψει και αλλαγή στα δύο τελευταία 24ωρα πριν το ντέρμπι της Κυριακής και αυτό θα κριθεί από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο Βαχίντ Σελίμοβιτς.

Ο διεθνής στόπερ του ΟΦΗ ναι μεν αποκόμισε ένα διάστρεμμα στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου αλλά όπως αναφέρουν και οι τελευταίες πληροφορίες δεν φαίνεται να είναι ικανό να τον αφήσει εκτός αγώνα. Παράλληλα το γεγονός ότι στο διάστημα που βρίσκεται στην εθνική ομάδα της χώρας του, αγωνίστηκε μόλις 65 λεπτά, είναι ένα σημαντικό στοιχείο υπέρ της συμμετοχής του στο ντέρμπι της Κυριακής.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Σελίμοβιτς και σε περίπτωση που το ιατρικό και το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ κρίνουν ότι είναι σε θέση να παίξει την Κυριακή, δεν αποκλείεται να δούμε και ένα σύστημα παρόμοιο με αυτό των προηγούμενων αγώνων, δηλαδή ένα 5-4-1.

Σε αυτήν την περίπτωση, οι Σελίμοβιτς, Γιαννούλης, Διαμαντής θα αποτελέσουν την τριάδα των στόπερ, ο Στάρτζεον θα παίξει σε ρόλο “10αριου” και ο Σαρδινέρο στην επίθεση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook