Ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν αποκλειστικά στο Gentikoule: “Έτοιμος να ροκάρουμε μαζί με τον κόσμο του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule ήταν το μοναδικό Μέσο που υποδέχτηκε τον Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν και ο Ολλανδός παιχταράς μίλησε αποκλειστικά για τις συστάσεις πήρε από τον Μπόι Βάτερμαν αλλά και για τον κόσμο του ΟΦΗ.

Η βόμβα του καλοκαιριού για τον ΟΦΗ είναι έτοιμη να ενεργοποιηθεί και ο Ολλανδός χαφ αναμένεται να αποτελέσει και επίσημα ποδοσφαιριστή της ομάδας μέσα στα επόμενα 24ωρα. Ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν βρίσκεται στο Ηράκλειο εδώ και λίγες ώρες ενώ το Σάββατο πρόκειται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ.

Ο Ολλανδός πρώην παίκτης της Νάπολι (μεταξύ άλλων) μίλησε αποκλειστικά στο Gentikoule που βρέθηκε στο “Νίκος Καζαντζάκης” και δήλωσε έτοιμος για… rock and roll (όπως χαρακτηριστικά είπε) με την φανέλα του ΟΦΗ αναφερόμενος στις προσδοκίες που έχει ο κόσμος από εκείνον.

Ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν αποκάλυψε τις επαφές που είχε με τον Μπόι Βάτερμαν όταν του έγινε η πρόταση από τον ΟΦΗ και τις συστάσεις που πήρε από τον συμπατριώτη του: “Μίλησα με πρώην συμπαίκτες μου όπως και με τον Μπόι Βάτερμαν και μου είπε πολύ καλά λόγια για τον ΟΦΗ από την ημέρα που υπέγραψε. Από τις συζητήσεις που ειχα με τον ΟΦΗ κατάλαβα ότι είναι μια πολύ σωστή απόφαση και εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά”.

Ο πολύπειρος κεντρικός χαφ αφού ενημερώθηκε για τις προσδοκίες που έχει, ήδη, από εκείνον ο κόσμος του ΟΦΗ είπε χαρακτηριστικά πως “εύχομαι να δώσω πίσω στον κόσμο του ΟΦΗ αυτό που αξίζει είμαι έτοιμος για να ροκάρουμε μαζί με τον κόσμο”.

Για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ ο Ολλανδός χαφ δεν έκρυψε το χαμόγελο του λέγοντας ότι “είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να παίξω. Ξεκινάει ακόμα μια περιπέτεια για εμένα, είμαι χαρούμενος που θα φέρω την εμπειρία μου στην ομάδα”, όσο για το πότε θα είναι έτοιμος να φορέσει τα “ασπρόμαυρα” τόνισε πως “χρειάζομαι μερικές προπονήσεις, από φυσικής κατάστασης είμαι καλά αλλά χρειάζομαι μερικές προπονήσεις για να μπω με την ομάδα και να είμαι πανέτοιμος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook