Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε την ατομική κριτική των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Βάτερμαν
Ο Ολλανδός είναι ο mvp του αγώνα. Έχει βγάλει τρία τετ α τετ, αλάνθαστος με την μπάλα στα πόδια, απέκρουσε το πέναλτι κρατώντας ζωντανό τον ΟΦΗ.

Ουές
Από κορυφαίος, μοιραίος αφού από το δικό του κεφάλι δίνει στον Μακέντα την πάσα για το 2-2. Επιθετικός μπακ στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Ζαγαρίτη, στο δεύτερο κράτησε τα αμυντικά του καθήκοντα.

Κοροβέσης
Στο πρώτο ημίχρονο του δημιούργησε πολλά προβλήματα ο Σάντσεθ όμως αμυντικά δεν είχε βοήθειες από τον Στάρτζεον. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα και αντικατάσταθηκε σωστά.

Διαμαντής
Στο πρώτο ημίχρονο είναι αλάνθαστος. Παίζει με ωριμότητα στο παιχνίδι του, έβγαζε σωστά την μπάλα από την άμυνα του ΟΦΗ και είχε καλή συνεργασία με τον Γιαννούλη.

Γιαννούλης
Δεν αντιμετώπισε προβλήματα αμυντικά, βγήκε πρώτος στην μπάλα σε πολλές φάσεις.

Σακόρ
Τρομερό παιχνίδι από το Νορβηγό μέσο. Κράτησε μπάλα, κέρδισε πολλές μονομαχίες στο κέντρο και η επανεμφάνιση του στο γήπεδο μόνο θετικό σημάδι είναι για την συνέχεια.

Στάικος
Έτρεξε, πρέσαρε και από τα δικά του πόδια ξεκινάει το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε από ανάσες και έγινε αλλαγή σωστά.

Στάρτζεον
Παρότι ο Πορτογάλος δεν είναι έτοιμος 100% η ποιότητα που διαθέτει είναι ξεκάθαρη. Στο πρώτο ημίχρονο πήρε πολλές επιθέσεις πάνω του, δημιούργησε προβλήματα στον Σάντσεθ με φάσεις 1 vs 1.

Μεγιάδο
Έκανε την χειρότερη εμφάνιση του με την φανέλα του ΟΦΗ από όταν ήρθε στο Ηράκλειο. Πολλά και σοβαρά ατομικά λάθη, εκτός ρυθμού, θα μπορούσε να εξιλεωθεί με το γκολ που πέτυχε.

Γρίβας
Πολύ ώριμο παιχνίδι από τον 20χρονο εξτρέμ. Δεν εκβίασε προσπάθειες, μοίρασε την μπάλα όποτε χρειαζόταν και ειδικά στο πρώτο 45λεπτο έβγαλε εξαιρετικές συνεργασίες με τον Ουές.

Σαρδινέρο
Για 30-35 λεπτά δεν φάνηκε και είχε θέματα με τους Βέλεθ – Σένγκεφελντ. Στο δεύτερο ημίχρονο κράτησε μπάλα, κινήθηκε πολύ ωραία στον κενό χώρο δίχως ωστόσο να βγάλει ατομικές φάσεις.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Λυμπεράκης
Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο παίζοντας όλη την αριστερή πλευρά. Έδειξε δείγματα του ταλέντου του σε φάσεις ένας εναντίον ενός.

Βαφέας
Δεν μπορεί να κριθεί, έπαιξε για μικρό χρονικό διάστημα.

Μπαλογιάννης
Έδωσε πνοή στον άξονα του ΟΦΗ, πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια και δείχνει ότι έχει αντίληψη του χώρου. Ανέλαβε όλα τα στημένα του ΟΦΗ μετά την είσοδο του στο ματς.

Γιάννου
Κράτησε μπάλα για όσο διάστημα αγωνίστηκε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook