Η μάχη των πάγκων: Σίμος vs Συλαϊδόπουλος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Νέα στήλη από το Gentikoule με την μάχη των πάγκων μετά το τέλος κάθε παιχνιδιού του ΟΦΗ.

Γιώργος Σίμος

Παρέταξε τον ΟΦΗ με 4-1-4-1. Έχοντας να αντιπαραταθεί τα προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι με τις απουσίες των Νέιρα, Ναμπί έβαλε στην ευθεία τους Σακόρ, Στάικο ποντάροντας στα τρεξίματα τους και ακριβώς από πίσω τον Μεγιάδο να φυλάει τα νώτα τους. Η πρώτη ανάγνωση είναι πως ορθώς ξεκίνησε στα φτερά τους Στάρτζεον, Γρίβα αφού και οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν ιδιαίτερα ενεργητικοί στο πρώτο 45λεπτο με τον Πορτογάλο να σκοράρει ενώ ο Γρίβας απέναντι στον, σχεδόν, συνομίληκο του Ζαγαρίτη δεν πέρασε και απαρατήρητος.

Παρά την έλλειψη επιλογών στον πάγκο, διατήρησε στο παιχνίδι τον κάκιστο Μεγιάδο – άλλωστε άλλον παίκτη σαν τον Αργεντινό δεν έχει στο ρόστερ του ο ΟΦΗ – και στην συνέχεια θέλοντας να βάλει φρέσκα πόδια στο κέντρο με την είσοδο του Μπαλογιάννη, αριστερά του Λυμπεράκη και στην επίθεση του Γιάννου. Στο τέλος έβαλε τον Βαφέα για να κερδίσει ύψος στην άμυνα αφού στο τέλος ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης με γιόμες και βαθιές μπαλιές. Με βάση και τους παίκτες που είχε στην διάθεση του, παρόντες – απόντες έκανε την καλύτερη διαχείριση που θα μπορούσε να κάνει. Όμως από την άλλη οι απουσίες ήταν γνωστές εδώ και καιρό, άρα ήξερε ποιους παίκτες θα είχε στην διάθεση του.

Σωστή η ενδεκάδα που παρέταξε, σωστές και οι αλλαγές που έκανε αλλάζοντας προς το καλύτερο, την μέχρι τότε κάκιστη, εικόνα του ΟΦΗ και μιλάμε για το πρώτο 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου.

Σωτήρης Συλαϊδόπουλος

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Παναθηναϊκού έβαλε, για πρώτη φορά, από την αρχή στην ενδεκάδα Καρλίτος και Μακέντα. Κατά την διάρκεια του αγώνα δεν έκανε κάτι τρομερό, δεν είχε ιδιαίτερη παρέμβαση στο παιχνίδι της ομάδας του αλλάζοντας μόνο παίκτες που έπαιζαν στην ίδια θέση με εξαίρεση το τελευταίο 10λεπτο όταν και γύρισε την διάταξη της ομάδας του σε 3-4-3 περνώντας τον Πούγγουρα δίπλα στους Βέλεθ και Σένγκεφελντ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook