Με κόσμο το Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ, ανοίγει το “Γεντί Κουλέ” για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ανοίγουν οι πόρτες των ελληνικών γηπέδων και για πρώτη φορά πιλοτικά θα λειτουργήσει στο παιχνίδι της Τρίπολης ενώ από την 7η αγωνιστική και μετά πάμε σε ματς με κόσμο, όπερ σημαίνει πως πρεμιέρα θα γίνει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σε ό,τι αφορά τη Superleague 1, η επιστροφή του κόσμου θα γίνει πιλοτικά, αρχικά με δύο αναμετρήσεις την προσεχή αγωνιστική. Συγκεκριμένα θα αφορά τους αγώνες Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ (25/10) και Ατρόμητος-Παναιτωλικός (26/10), επίσης φυσικά στο 10% της χωρητικότητας των γηπέδων, ενώ από την 7η αγωνιστική θα επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων σε όλους τους αγώνες.

Κάτι που σημαίνει πως το παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο κόντρα στον Ολυμπιακό θα γίνει παρουσία κόσμου.

Η ανώτατη προσέλευση ωστόσο θα φτάνει στους 3.500 και αφορά το ΟΑΚΑ, που είναι χωρητικότητας περίπου 67.000 θέσεων.

Θα πρέπει να τονίσουμε και πάλι ότι το μέτρο λειτουργεί πιλοτικά και σε πρώτη φάση αφορά αυστηρά ποδοσφαιρικές αγώνες της Superleaue 1, όπως βέβαια και τα ευρωπαϊκά ματς των ομάδων και σε καμία περίπτωση τα κλειστά γήπεδα της χώρας.

Οι υγειονομικές αρχές θέλουν να δουν πως θα λειτουργήσει το συγκεκριμένο πλάνο, για να φανεί στην πράξη αν μπορεί να δοθεί μία ευκαιρία ώστε να λειτουργήσει θετικά το μέτρο και να λύσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που δημιουργούνται.

Να σημειωθεί ότι όλα τα εισιτήρια θα διατίθενται ηλεκτρονικά με ταυτοποίηση, ενώ φυσικά θα κρατούνται οι απαραίτητες αποστάσεις στα γήπεδα.

(με πληροφορίες από το sdna)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook