Θέμα: Πως θα μπει ο κόσμος στο γήπεδο και πόσες θέσεις επιτρέπονται στο “Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ είναι πανέτοιμος για να υποδεχτεί ξανά τον κόσμο και αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα ανοίξουν ξανά οι πόρτες του “Γεντί Κουλέ”.

Νωρίτερα η ΓΓΑ έκανε και επίσημα γνωστό πως ανοίγουν τα γήπεδα από την 7η αγωνιστική και επειδή ο ΟΦΗ δίνει δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, η δική του πρεμιέρα θα γίνει με κόσμο θα γίνει κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή 8 Νοεμβρίου με την σέντρα να είναι προγραμματισμένη στις 3.00 το μεσημέρι.

Τα ελληνικά γήπεδα θα ανοίξουν με ποσοστό 10% και αυτό αφορά τις θέσεις καθισμάτων κάθε γηπέδου. Στο “Γεντί Κουλέ” ο αριθμός των καταγεγραμμένων καθισμάτων ανέρχεται στα 7.230, κάτι που σημαίνει πως το 10% αναλογεί (χοντρικά) σε 600 με 700 φιλάθλους. Όσον αφορά το συγκεκριμένο ποσοστό, αφορά το 10% κάθε θύρας του γηπέδου.

Τι σημαίνει αυτό; Πως κάθε θύρα θα βάζει το 10% της δικής της χωρητικότητας. Για παράδειγμα, αν η χωρητικότητα της Θύρας 8 είναι 500 θέσεις (βάσει καθισμάτων) τότε σε αυτήν θα επιτραπεί η είσοδος 50 φιλάθλων κ.ο.κ.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, πλέον δεν θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του γηπέδου προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός ενώ θα γίνεται ταυτοποίηση στις εισόδους με εκείνους που έχουν αγοράσει τα δικά τους μέσα από το ίντερνετ. Παράλληλα είναι υποχρεωτική η τήρηση των αποστάσεων μέσα στο γήπεδο όπου ανάμεσα στους θεατές θα πρέπει να υπάρχουν μια με δύο κενές θέσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook