Ο Γρίβας συστήθηκε στον κόσμο του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ δημιούργησε το περασμένο καλοκαίρι την δική του Νουβέλ Βαγκ και ήδη μετά από πέντε αγωνιστικές κατάφερε να βγάλει πρωταγωνιστές τα νέα παιδιά του club με τελευταίο τον 20χρονο εξτρέμ.

Μετά και την έλευση του Φάμπιο Στάρτζεον είχαμε αναφέρει σε ένα ρεπορτάζ του Gentikoule πως ο λόγος που ο ΟΦΗ δεν προχώρησε σε άλλη μεταγραφή εξτρέμ καθώς αφενός σύντομα θα είναι διαθέσιμοι οι Τσιλιανίδης και Φερέιρα και αφετέρου το club ήθελε να δείξει εμπιστοσύνη αλλά και να δώσει χρόνο στον Φροίξο Γρίβα. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ μπήκε, για πρώτη φορά, στην βασική ενδεκάδα σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι όπως ήταν εκείνο κόντρα στον Παναθηναϊκό και από την πρώτη στιγμή έδειξε πως δεν… μάσησε από τα πρέπει ενός τέτοιου 90λεπτου.

Μπορεί κάποια ρεπορτάζ να κατέγραψαν ως έκπληξη την συμμετοχή του Γρίβα στην βασική ενδεκάδα όμως αυτό είχε φανεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Σίμος του είχε δείξει πως τον προορίζει για την βασική ενδεκάδα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και ο 20χρονος εξτρέμ δεν τον διέψευσε. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ αγωνίστηκε με περίσσιο ποδοσφαιρικό θράσος αλλά και ωριμότητα για την ηλικία του. Παρότι πάντα παίκτες αυτής της ηλικίας όταν αγωνίζονται σε ένα σημαντικό παιχνίδι, θέλουν να δείξουν πράγματα ο Γρίβας αντιμετώπισε την παρουσία του με ωριμότητα. Δεν εκβίασε προσπάθειες, αντιθέτως πήρε πρωτοβουλίες πηγαίνοντας σε επιθέσεις ένας εναντίον ενός όταν έκρινε πως πρέπει ενώ και τακτικά πήρε καλό βαθμό αφού δεν άφησε ποτέ μόνο του τον Ουές βοηθώντας τον δεξιό μπακ του ΟΦΗ ανασταλτικά και μην επιτρέποντας στους παίκτες του Παναθηναϊκού να δημιουργήσουν υπεραρυθμία στην πλευρά.

Όμως το σημαντικότερο κέρδος δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι μέσα σε πέντε, μόλις, αγωνιστικές ο ΟΦΗ συστήνει τα δικά του, νέα παιδιά αποδεικνύοντας στην πράξη ότι στηρίζει τους νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ήδη ο Ουές έχει κερδίσει πανάξια την φανέλα του δεξιού μπακ, ο Διαμαντής σε δύο άκρως απαιτητικά παιχνίδια όπως είναι εκείνα με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό πήρε δέκα με τόνο και πλέον καθιερώνεται ως ο ένας από τους δύο βασικούς στόπερ του ΟΦΗ. Ο Γρίβας έγινε το τρίτο πρόσωπο μέσα σε λίγα ματς που συστήνεται και ενώ έπονται και άλλοι…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook