Ανεβάζουν στροφές Παπουλής και Ταυλαρίδης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παπουλής και Ταυλαρίδης φαίνεται πως θέτουν εαυτόν τους στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το παιχνίδι της Κυριακής με την Κέρκυρα

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Νίκο Αναστόπουλο στην σημερινή προπόνηση καθώς ο τεχνικός του ΟΦΗ είδε τους Παπαυλή και Ταυλαρίδη να ανεβάζουν στοφές και όπως όλα δείχνουν θα προπονηθούν με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του την Πέμπτη. Και αν για τον δεύτερο ουσιαστικά δεν υπήρχε ανησυχία για τον Φώτη Παπουλή εκφράζονταν κάποιοι φόβοι πως μπορούσε να μην προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής.

Και οι δυο παίκτες από την Τετάρτη ανέβασαν στροφές και όλα δείχνουν ότι θα βρίσκονται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο Παπουλής έχει κάποιες μικροενοχλήσεις από το τράβηγμα που υπέστη στο παιχνίδι  με την Δόξα Δράμας, αλλά ο ίδιος τονίζει ότι «δεν είναι κάτι σοβαρό. Την Πέμπτη θα μπώ κανονικά στο πρόγραμμα και θα είμαι στην διάθεση του προπονητή μου για το παιχνίδι με την Κέρκυρα». Ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Ταυλαρίδη, ο οποίος ένοιωσε ένα «τσίμπημα» στον προσαγωγό στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά και αυτός θα αγωνιστεί κανονικά.

Στο μεταξύ, κυκλοφορούν την Πέμπτη τα εισιτήρια του αγώνα του ΟΦΗ με την Κέρκυρα στο «Γεντί Κουλέ». Συνολικά στην κυκλοφορία θα τεθούν 4.700 εισιτήρια. Οι τιμές τους για τους είναι 10 ευρώ στη θύρα 1, 15 ευρώ στις θύρες 4 και 5 και 20 ευρώ στη θύρα 8.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook