Tα καλά, τα άσχημα και τα ερωτηματικά για την Τρίπολη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ μπαίνει στο γήπεδο και πλέον φορτσάρει για το ματς της Κυριακής με τα γνωστά ερωτηματικά.

Υπάρχουν τα δεδομένα και τα ερωτηματικά για το παιχνίδι της Κυριακής. Πρώτο θετικό μαντάτο για τον Σίμο είναι η επιστροφή, στο 100%, του Αντίλ Ναμπί που έλειψε από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Η επιστροφή του Άγγλου μέσου προσφέρει μια επιπλέον επιλογή για τον Γιώργο Σίμο στην μεσαία γραμμή και μένει να δούμε αν ο τεχνικός του ΟΦΗ θα τον επαναφέρει στο αρχικό σχήμα και θα αλλάξει το 4-1-4-1 με το οποίο ξεκίνησε την προηγούμενη Κυριακή.

Υπάρχουν και τα ερωτηματικά. Σελίμοβιτς, Μαρινάκης δεν έχουν μπει ακόμα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων καθώς ταλαιπωρούνται από τα διαστρέμματα που αποκόμισαν από τα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτήν την στιγμή δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση για το αν θα παίξουν την Κυριακή ή όχι ωστόσο σήμερα θα ξεκαθαρίσει οριστικά εν μπορούν να υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ.

Υπάρχουν και τα κακά μαντάτα. Ο Γιαννούλης θα προλάβει πολύ δύσκολα το παιχνίδι της Κυριακής και σε συνδυασμό με τα δύο παραπάνω ερωτηματικά, δημιουργείται ξανά κενό στο κέντρο της άμυνας καθώς απέμειναν μόνο οι Διαμαντής, Βαφέας. Κατά συνέπεια, αφήνεται στην άκρη το πλάνο με τριάδα στο κέντρο της άμυνας αφού αφενός δεν υπάρχουν οι επιλογές και αφετέρου μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αφήνεται στην άκρη η εν λόγω διάταξη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook