Αποκάλυψη Λούπου μετά από 26 χρόνια: “Με ζήτησε η Ατλέτικο Μαδρίτης και ο ΟΦΗ είπε όχι”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Συνέντευξη με αποκαλύψεις σε ιστοσελίδα της Ρουμανίας παραχώρησε ο Ντάνουτ Λούπου τόσο για τον ΟΦΗ όσο και για ένα επεισόδιο που είχε με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη.

Ο Ρουμάνος παιχταράς που λόγω της άστατης εξωγηπεδικής ζωής του δεν έκανε την καριέρα που θα περίμεναν όλοι, άφησε το στίγμα του στον ΟΦΗ στο πέρασμα του από το Ηράκλειο. Ο Ντάνουτ Λούπου είχε αγωνιστεί στο ιστορικό παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης αποτελώντας έναν από τους πρωταγωνιστές της μεγάλης πρόκρισης και 27 χρόνια μετά από εκείνη την μαγική βραδιά του Νοέμβρη του 1993 προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Με δηλώσεις του ο Ντάνουτ Λούπου αποκάλυψε πως μετά τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ δέχτηκε πρόταση ύψους 2,5 εκ. δολάρια από την Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Βαρδινογιάννη και τον ΟΦΗ να απαντούν αρνητικά: “Πήγα στην Κόρινθο που ήταν επίσης ομάδα του Γιώργου Βαρδινογιάννη και στην συνέχεια στον ΟΦΗ που ήταν του αδερφού του. Αγωνίστηκα σε ένα παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης που μου έδινε 2,5 εκ. δολάρια αλλά δεν με άφησαν να πάω. Για αυτόν τον λόγο άφησα την Ελλάδα και επέστρεψα στην Ρουμανία. Η Ατλέτικο κατέθεσε πρόταση στον ΟΦΗ και δεν με άφησαν”.

Ο δημοσιογράφος στην συνέχεια τον ρωτάει για το πως αντέδρασε όταν έμαθε ότι αρνήθηκαν την πρόταση των Ισπανών και ο Λούπου αποκαλύπτει πως γρονθοκόπησε τον Γιώργο Βαρδινογιάννη “τον χτύπησα, ναι τον χτύπησα. Είχα δίκιο. Πως μπορώ να λέω ότι αυτό το τραπέζι είναι κόκκινο όταν είναι άσπρο;”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook