Μπαίνουν στην 11αδα Ναμπί – Σελίμοβιτς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αλλαγές από τον Γιώργο Σίμο ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι επιστροφές των Βαχίντ Σελίμοβιτς και Αντίλ Ναμπί λύνουν, σε μεγάλο βαθμό, τα χέρια του τεχνικού του ΟΦΗ που όχι μόνο τους υπολογίζει για το παιχνίδι της Κυριακής αλλά θα τους ρίξει και στην ενδεκάδα καθώς είναι πλέον πανέτοιμοι.

Η παρουσία των Βαχίντ Σελίμοβιτς και Αντίλ Ναμπί δημιουργεί επιπλέον επιλογές με τον Λουξεμβούργιο στόπερ να πηγαίνει δίπλα στον Διαμαντή με τους δυο τους να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Όσον αφορά τον Αντί Ναμπί, ο Άγγλος είναι πανέτοιμος καθώς προπονήθηκε κανονικά όλη την εβδομάδα αφήνοντας πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Όσον αφορά τα πλάνα του Γιώργου Σίμου, ο τεχνικός του ΟΦΗ θα διατηρήσει το 4-1-4-1 και δεν φαίνεται να υπάρχουν εκπλήξεις ενόψει του αγώνα της Αρκαδίας. Κατά συνέπεια ο Βάτερμαν θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στην  άμυνα δεξιά ο Ουές και αριστερά ο Κοροβέσης ενώ όλα δείχνουν πως ο Ναμπί θα παίξει μαζί με τον Σακόρ στην μεσαία γραμμή και οι Γρίβας, Στάρτζεον ως εξτρέμ με τον Αντριάν Σαρδινέρο στην κορυφή της επίθεσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook