Με Ντε Γκουζμάν στην Τρίπολη ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ολλανδός χαφ μπήκε στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής. Αντιθέτως εκτός έμεινε ο Στάικος.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ

Χωρίς τον Πασχάλη Στάικο ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (24/10) η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας, πριν τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό, δεν προπονήθηκε και τέθηκε εκτός αποστολής.

Ο Νίκος Μαρινάκης συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα ο Nazareno Solis, ενώ οι Πραξιτέλης ΒούροςΚώστας ΓιαννούληςJuan Neira και Felipe Souza έκαναν θεραπεία.

Οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και αντίδρασης, ασκήσεις μεταβιβάσεων, άσκηση μεταβάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Γιώργος Σίμος επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Waterman, Σωτηρίου, Weiss, Λυμπεράκης, Sakor, Selimovic, Sturgeon, Nabi, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιάννου, Sardinero, Γκαργκαλατζίδης, Γρίβας, Mellado, De Guzman, Κοροβέσης, Σουρνάκης. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook