“Τρελαμένος” ο Μάντζιος – “διψάει” για να πάρει εκδίκηση για την χαμένη ευκαιρία του Αγρίνιου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ακόμα… σκέφτεται ο επιθετικός του ΟΦΗ την χαμένη ευκαιρία στον αγώνα με τον Παναιτωλικό με τον 28χρονο φορ να είναι τρελαμένος εν όψει του αγώνα με την Κέρκυρα.

Ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα το έχει πάρει… βαρέως για την χαμένη ευκαιρία στον αγώνα με τον Παναιτωλικό με αποτέλεσμα να μην… μιλιέται τις τελευταίες ημέρες. Και η αλήθεια είναι ότι για την… κλάση του Μάντζιου, τέτοιες ευκαιρίες θεωρούνται απλή υπόθεση που η καταλήξη της είναι στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας.

Άλλωστε, την ψυχοσύνθεση του Βαγγέλη Μάντζιου περιέγραψε και ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς στις δηλώσεις του στον Athletic Radio 104,2 δείχνοντας και το δέσιμο του 28χρονου επιθετικού με τον ΟΦΗ. Ωστόσο, την Τετάρτη η εικόνα του ήταν εντελώς διαφορετική με τον Βαγγέλη Μάντζιο να δείχνει τρομερή διάθεση κυνηγώντας κάθε μπαλιά ενώ έψαχνε το γκολ “σκυλιασμένος”.

Η αλήθεια είναι ότι πάντα για έναν ποδοσφαιριστή, ιδιαίτερα επιθετικό, ο ποδοσφαιρικός του εγωισμός είναι εκείνος που τον βγάζει στον “αφρό” δίνοντας του το έξτρα κίνητρο για να σκοράρει…

Και για έναν ποδοσφαιριστή της αξίας και της κλάσης του Μάντζιου, 40 μέρες “ξηρασίας” είναι πολλές με τον επιθετικό του ΟΦΗ να σκοράρει για τελευταία φορά στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στις 5 Νοεμβρίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook