Man to man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε την ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Βάτερμαν
O Ολλανδός γκολκίπερ δεν είχε προβλήματα. Μια φορά απειλήθηκε όταν βγήκε γρήγορα στα πόδια Φερνάντεζ μπλοκάροντας την μπάλα.

Ουές
Είχε ένα πρώτο τέταρτο με αρκετά λάθη, μετά ανέβασε την απόδοση του ενώ είχε και μια χαμένη ευκαιρία όταν ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Επιθετικά δεν βρήκε χώρους στο πρώτο ημίχρονο, μετά την αποβολή μοιραία δεν μπόρεσε να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι.

Κοροβέσης
Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε αρκετό χώρο για να απειλήσει με σέντρες καθώς βγήκε πολλές φορές στην πλάτη του Κώτσιρα. Μετά την κίτρινη, αντικαταστάθηκε καθώς φλέρταρε με την αποβολή.

Διαμαντής
Από τους καλύτερους παίκτες του ΟΦΗ. Ψύχραιμος με την μπάλα και στις μεταβιβάσεις του, είχε καλή συνεργασία με τον Σελίμοβιτς και διεύθυνε με ψυχραιμία την άμυνα του ΟΦΗ.

Σελίμοβιτς
Ο μοιραίος παίκτης του ΟΦΗ και χωρίς να έχει την απόλυτη ευθύνη. Κατάπιε τον Μπαράλες που δεν έκανε ούτε φάση σε όλο το παιχνίδι, δόθηκε εις βάρος του ένα ανύπαρκτο πέναλτι ενώ στην φάση της αποβολής του προτάσσει το χέρι παρότι ο Αργεντινός είναι εκείνος που τον πιέζει.

Μεγιάδο
Δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι όμως ανέβασε ρυθμούς μετά το πρώτο 20λεπτο. Δεν πήρε πρωτοβουλίες επιθετικά αφού βρέθηκε να κυνηγάει τον Σίτο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Σακόρ
Καλή εμφάνιση για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Κέρδιζε μέτρα στο κέντρο του γηπέδου με το εκτόπισμα του, πήρε αρκετές πρωτοβουλίες δημιουργικά και κάλυπτε άριστα τα νώτα του Ναμπί.

Ναμπί
Ο κορυφαίος παίκτης όχι μόνο του ΟΦΗ αλλά ολόκληρου του γηπέδου. Πήγαινε επιθετικά προς την περιοχή του Αστέρα, είχε τρεις τελικές και ήρθε ο τραυματισμός να τα αφήσει όλα στην μέση.

Σαρδινέρο
Επανήλθε στα άκρα της επίθεσης μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας δίχως ωστόσο να μπορέσει να βοηθήσει καθόλου. Είχε μεγάλη ευκαιρία στο 0-0 για να βάλει μπροστά στο σκορ τον ΟΦΗ και από εκεί και πέρα δεν φάνηκε καθόλου μεσοεπιθετικά.

Στάρτζεον
Είχε εκλάμψεις στο παιχνίδι του παίρνοντας πρωτοβουλίες πηγαίνοντας σε επιθέσεις ένας εναντίον ενός δίχως να γίνει απειλητικός.

Γιάννου
Απομονωμένος στην επίθεση του ΟΦΗ δεν τροφοδοτήθηκε αλλά και ο ίδιος δεν μπόρεσε να βοηθήσει την υπόλοιπη ομάδα.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Μπαλογιάννης
Ο νεαρός χαφ μπήκε στο παιχνίδι ως αντί – Ναμπί και βοήθησε στην καλή κυκλοφορία της μπάλας, ανέλαβε τα στημένα αλλά ο ίδιος δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Παπαδόπουλου με σουτ.

Λυμπεράκης, Γκαργκαλατζίδης, Γρίβας
Δεν κατάφεραν να φανούν με τον Γρίβα να έχει την τελευταία χαμένη ευκαιρία του ΟΦΗ για να ισοφαρίσει στο 88ο λεπτό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook