Απίστευτο θράσος από Βαρούχα: “Να ζητήσει συγνώμη ο Μπούσης”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τελικά το να μην μιλάς, το εκλαμβάνουν ως αδυναμία ορισμένοι και όταν τελικά αντιδράς κάποιοι δεν θέλουν να έχεις λόγο. Τρανταχτό παράδειγμα η απίστευτη ατάκα Βαρούχα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας που κάλεσε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να ζητήσει συγνώμη για την χθεσινή τοποθέτηση του.

O τηλεδιαιτητής που σχολιάζει, εβδομαδιαία, τις επίμαχες φάσεις κάθε αγωνιστικές σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας αφού αναφέρθηκε στην φάση του Μπαράλες με τον Σελίμοβιτς επαναλαμβάνοντας όσα είπε χθες στην Αθλητική Κυριακή πως δεν υπάρχει κανένα πέναλτι, ξεκίνησε να διδάσκει ήθος (ποιος, ο Βαρούχας!) και να ζητάει από τον μεγαλομέτοχο του ΟΦΗ να βγει να ζητήσει συγνώμη για το χθεσινό ξέσπασμα του μετά την διαιτησία του Παπαδόπουλου. “Πρέπει να ζητήσει συγνώμη πρώτα από τον εαυτό του και μετά από τους υπόλοιπους και δεν είναι δυνατόν να μιλάει με αυτόν τον τρόπο εκπροσωπώντας μια ομάδα που δείχνει διαφορετικό ήθος”.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και το σιγοντάρισμα, από τον δημοσιογράφο που συνομιλούσε με τον Παναγιώτη Βαρούχα που δεν είπε ούτε λέξη για την χθεσινή αλλοίωση αποτελέσματος στην Τρίπολη αλλά αντιθέτως είπε ότι ο Σελίμοβιτς ανατρέπει τον Μπαράλες (!!) και είπε με… στόμφο πως “αν ο Μπούσης είχε δει να τιμωρούνται άλλοι παράγοντες που μιλούν για την διαιτησία, τότε ίσως να μην μιλούσε και εκείνος”.

Ένα απίστευτο θράσος σε σημείο να βιάζουν όλοι την λογική μας ενώ την ίδια ώρα υπενθυμίζουμε πως στο παιχνίδι της Τούμπας όταν και ο Μάτος ανέτρεψε τον Σαρδινέρο, έχασαν όλοι την λαλιά τους…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook