Απαρηγόρητος ο “Σέλι” – τι έλεγε για τις δύο επίμαχες φάσεις

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βαχίντ Σελίμοβιτς επέμενε, και δικαιώνεται από την τηλεόραση, πως ούτε πέναλτι έκανε, ούτε έπρεπε να αποβληθεί.

Ο 23χρονος στόπερ του ΟΦΗ αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο στο χθεσινό παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης. Παρά την εξαιρετική δουλειά που έκανε πάνω στον Μπαράλες εξαφανίζοντας τον Αργεντινό επιθετικό, ήρθαν δύο φάσεις μέσα σε λίγα λεπτά για να τον μετατρέψουν από κορυφαίο σε μοιραίο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο “Σέλι” δεν ήταν σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση και αρκετοί ήταν οι συμπαίκτες του που έσπευσαν να πέσουν πάνω του για να τον ανεβάσουν ψυχολογικά. Ο διεθνής στόπερ του ΟΦΗ επέμενε πως δεν είναι εκείνος που ανέτρεψε τον Μπαράλες αλλά αντιθέτως ο επιθετικός του Αστέρα τον έσπρωξε πρώτος ενώ τον χτύπησε με αγκωνιά – κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα μέσα και από την τηλεόραση με το πρόσωπο του να είναι ματωμένο. Μάλιστα η ίδια συζήτηση έγινε για αρκετές φορές και κατά την διάρκεια της παραμονής της αποστολής στο αεροδρόμιο σε πηγαδάκια που είχαν στηθεί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ενώ την ίδια ώρα ανέλυε και την φάση της αποβολής του. Ο Σελίμοβιτς έλεγε και ξαναέλεγε, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από την παρακάτω φωτογραφία, πως ο Μπαράλες στήθηκε ακριβώς μπροστά του προκαλώντας τον με την συμπεριφορά του μην αφήνοντας τον να εκτελέσει το φάουλ που είχε κερδίσει ο ΟΦΗ.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ έλεγε στους συμπαίκτες του πως η αποβολή του οφειλόταν στον θεατρινισμό που επέδειξε ο Μπαράλες και λιγότερο στην δική του ενέργεια να προσπαθήσει να αποτρέψει τον Αργεντινό να στέκεται μπροστά του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook