Το καλό και το κακό σενάριο για τον Αντίλ Ναμπί

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Άγγλος δεδομένα θα λείψει από τα επόμενα παιχνίδια του ΟΦΗ και μένει να φανεί ποιο θα είναι το μέγεθος του προβλήματος. 

Στον ΟΦΗ αγωνιούν για τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβάλλεται ο Αντίλ Ναμπί ωστόσο τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά για τον κεντρικό χαφ. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δείχνει να έχει αποφύγει την ρήξη χιαστών, κάτι που αν συνέβαινε θα ήταν καταστροφικό περισσότερο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που θα έχανε όλη την χρονιά, όσο και για την ίδια την ομάδα που θα έμενε χωρίς έναν από τα πιο βασικά στελέχη της.

Ωστόσο, την ίδια ώρα η ζημιά που έπαθε ο Ναμπί είναι αρκετή για να τον αφήσει εκτός δράσης για τους επόμενους έναν με δύο μήνες καθώς δεν φαίνεται να αποφεύχθηκε η ζημιά στο γόνατο του. Το καλό, έστω όχι το χειρότερο σενάριο, είναι να έχουν πάθει ζημιά οι σύνδεσμοι του γονάτου του και σε αυτήν την περίπτωση θα μείνει εκτός μέχρι το τέλος του 2020 – που και πάλι δεν είναι ότι καλύτερο αλλά δεν είναι και το χειρότερο σενάριο που φοβήθηκαν αρχικά στην ομάδα που θα ήταν και η ρήξη χιαστών που θα τον έριχνε νοκ άουτ για όλη την αγωνιστική περίοδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook