“50αριζει” την Κυριακή ο Αναστόπουλος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα 50 παιχνίδια στον πάγκο του ΟΦΗ συμπληρώνει την Κυριακή ο Νίκος Αναστόπουλος που ξεπερνάει έναν αριθμό αγώνων που μόνο δύο προκάτοχοι του είχαν συμπληρώσει ενώ στις αρχές του 2012 είναι έτοιμος για να “σπάσει” ένα “στοιχειωμένο” ρεκόρ.

Και σίγουρα, κανένας δεν περίμενε τον Σεπτέμβριο του 2010 ότι θα έφτανε η ώρα που ο 53χρονος τεχνικός θα είναι έτοιμος να γράψει την δική του ιστορία στον ΟΦΗ μιας και αναμένεται να γίνει ο προπονητής που άντεξε την “ηλεκτρική καρέκλα” του προπονητή της ομάδας. Μια “καρέκλα” που “έκαψε” όλους τους αντικαταστάτες του Ευγένιου Γκέραρντ από το 2000 και μετά όταν και αποχώρησε από τον ΟΦΗ ενώ ο αριθμός (16) αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Ο Νίκος Αναστόπουλος, λοιπόν, θα καθίσει την Κυριακή στον πάγκο του ΟΦΗ για 50η φορά και στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Παναχαϊκή θα “πιάσει” τον Ζντένεκ Σκάζνι στην 2η θέση της σχετικής λίστας ενώ είναι δεδομένο ότι στις αρχές του 2012 θα ξεπεράσει και τον Γιάννη Σαμαρά που προηγείται στην σχετική λίστα με 55 παιχνίδια. Πάντως, το πρόσημο για τον “Αναστό” είναι απολύτως θετικό αφού σε 50 παιχνίδια, μετράει 28 νίκες, 10 ήττες και 11 ισοπαλίες και είναι δεδομένο ότι πρόκειται για τον πιο πετυχημένο προπονητή του ΟΦΗ την τελευταία 10ετία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook