Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε την ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Βάτερμαν
Έχει μεγάλη ευθύνη στο γκολ της ισοφάρισης της ΑΕΚ όταν κάνει άστοχη έξοδο. Στο δεύτερο ημίχρονο κρατάει ζωντανό τον ΟΦΗ με τρεις επεμβάσεις του.

Ουές
Το χειρότερο παιχνίδι του με την φανέλα του ΟΦΗ. Δεν βοήθησε επιθετικά, ο Τάνκοβιτς τον κράτησε πίσω, πολλές λάθος μεταβιβάσεις. Από την δική του πλευρά προήλθαν και τα δύο γκολ.

Κοροβέσης
Μαχητικός, δεν επέτρεψε στον Μαχαίρα να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του ΟΦΗ. Επιθετικά βρήκε χώρους στο πρώτο ημίχρονο, όχι στο δεύτερο.

Διαμαντής
Ακόμα μια καλή εμφάνιση από τον 20χρονο στόπερ του ΟΦΗ. Νικητής σε όλες τις προσωπικές μονομαχίες, έβγαλε σωστά την μπάλα από την περιοχή του ΟΦΗ.

Βαφέας
Μπήκε στα βαθιά και δεν τα πήγε άσχημα. Είχε καλή συνεργασία με τον Διαμαντή και βοήθησε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο ώστε η επιθετικότητα της ΑΕΚ να μην μετουσιωθεί σε φάσεις.

Λυμπεράκης
Αγωνίστηκε αριστερό στόπερ εξ’ ανάγκης. Δεν ήταν καλός, έπαιξε σε μια θέση που δεν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν.

Σακόρ
Ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο έκανε πολύ καλή δουλειά ανασταλτικά αλλά και δημιουργικά δημιουργώντας ρήγματα στους Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς.

Μεγιάδο
Ψάχνει ακόμα τα πατήματα του και δεν ήταν καλός. Αρκετές λάθος μεταβιβάσεις, το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ ξεκινάει από εκείνον με λάθος πάσα στο μισό μέτρο.

Μπαλογιάννης
Εξαιρετική εικόνα και ακόμα ένα καλό παιχνίδι από τον 21χρονο χαφ του ΟΦΗ. Ειδικά στο πρώτο τέταρτο του αγώνα ξεκίνησαν όλες οι επιθέσεις από τα δικά του πόδια και παιχνίδι με παιχνίδι εμφανίζεται καλύτερος.

Στάρτζεον
Σκόραρε με ωραίο σουτ και στο πρώτο 20λεπτο βρήκε αρκετούς διαδρόμους για να γίνει επικίνδυνος προς την περιοχή του Τσιντώτα. Στο δεύτερο μέρος χάθηκε στην, μεσοεπιθετική μετριότητα του ΟΦΗ.

Γιάννου
Δεν τροφοδοτήθηκε σχεδόν καθόλου από τους χαφ του ΟΦΗ όμως έδειξε την ποιότητα του σε δύο φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο όταν έδωσε την πάσα για τον Σακόρ και στο δεύτερο με πολύ ωραία κεφαλιά που έφυγε άουτ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ντε Γκουζμάν
Μπήκε στο παιχνίδι και βοήθησε στο να κρατήσει μπάλα ο ΟΦΗ. Είχε μια πολύ ωραία σέντρα, αφού ξεμαρκαρίστηκε ωραία, στον Γιάννου και έδειξε μέρος της ποιότητας του.

Γκαργκαλατζίδης, Νοικοκυράκης, Στάικος
Αγωνίστηκαν λίγο και δεν μπορούν να κριθούν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook