“Επίθεση από τo πρώτο λεπτό” οι εντολές για τον αγώνα με την Κέρκυρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Επίθεση από το πρώτο λεπτό, ζήτησε από τους παίκτες του ο Νίκος Αναστόπουλος που αναμένεται να “φρεσκάρει” την 11αδα μιας και ακολουθεί νέα τριάδα αγώνων μέσα στις επόμενες 10 ημέρες.

Ο 53χρονος τεχνικός επανέλαβε και σήμερα ότι μοναδικός στόχος στο παιχνίδι με τους Φαίακες είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών προκειμένου η ομάδα να κάνει το πρώτο βήμα για το απόλυτο μέχρι το τέλος του 2012 καθώς ακολουθεί και ο αγώνας με τον Λεβαδειακό, στο “Γεντί Κουλέ”. Όπως τόνισε ο Αναστόπουλος, είναι σημαντικό για την εξέλιξη του αγώνα να μπουν οι παίκτες του ΟΦΗ δυνατά από το πρώτο λεπτό ώστε να έρθει ένα γρήγορο γκολ και κατά συνέπεια να φύγει το άγχος…

Όπως φάνηκε στην προπόνηση της Πέμπτης, δεν αποκλείεται να μείνει εκτός σχήματος ο Σουμπίνιο μιας και ο Βραζιλιάνος δείχνει στα τελευταία παιχνίδια ότι είναι ντεφορμέ με αποτέλεσμα να μην έχει βοηθήσει τόσο όσο στις αρχές του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με όσα φάνηκαν, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει ο Ματίας Βερόν αντί του Σουμπίνιο και να παραμείνουν στην 11αδα οι Κάλαϊτζιτς – Μποντόρ.

Επίσης, κάτι άλλο που πρέπει να αναφέρουμε και έχει σημασία είναι ότι εφόσον ο Παπουλής δεν παίξει – ώστε να προφυλαχθεί και για το παιχνίδι της Πάτρας – τότε είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στην θέση του ο Κένταλ Ουκάρ αφού ο Χόρχε Λόπεζ έδειξε και στο Αγρίνιο ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook