Να βάλει σε… καραντίνα τον Ολυμπιακό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στις 15.00 (live NS, Gentikoule, Athletic Radio 104,2) με σκοπό, ακόμα και με αυτές τις ελλείψεις, να φύγει αλώβητος από το “Γεντί Κουλέ”.

Συνηθισμένος πλέον στις δυσκολίες και τις απουσίες, ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο “Γεντί Κουλέ” και ελπίζει ότι θα ξεκινήσει να κοιτάζει πιο αισιόδοξα μετά το τέλος του σημερινού αγώνα. Με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό μπαίνει στο τέλος και ένα πρόγραμμα – βουνό ενώ μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων, όλοι ελπίζουν πως θα είναι μια διαφορετική ομάδα καθώς επιστρέφουν και όλοι οι παίκτες που έλειψαν τον τελευταίο μήνα.

Κόντρα στον Ολυμπιακό ο Γιώργος Σίμος δεν πρόκειται να αλλάξει τακτική και αναμένεται να παρατάξει τον ΟΦΗ με συνταγή ΟΑΚΑ, όπως ακριβώς συνέβη και την περασμένη Κυριακή: 5-4-1 και τον Σελίμοβιτς που επιστρέφει στην ενδεκάδα να παίρνει την θέση του Λυμπεράκη.

Στην αποστολή του ΟΦΗ βρίσκονται οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, SΣkor, Selimovic, Sturgeon, Neira, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιάννου, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Mellado, De Guzman, Κοροβέσης, Μίγγος, Σουρνάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook