Με “συνταγή” Ηλιούπολης ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

“Φρεσκάρει” τους ποδοσφαιριστές του ο Νίκος Αναστόπουλος εν όψει του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα ενώ όλα δείχνουν ότι ο ΟΦΗ θα παραταχθεί με… “συνταγή” Ηλιούπολης. Συγκεκριμένα, στην προπόνηση της Παρασκευής ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς ενώ την Πέμπτη έπραξε το ίδιο και ο Ματίας Βερόν. Δύο ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει το “κουπί” από τον Γενάρη και μετά ιδιαίτερα. Παρ’ όλα αυτά, οι δύο αμυντικοί μέσοι του ΟΦΗ δεν αντιμετωπίζουν κανένα απολύτως πρόβλημα έχοντας θέσει τους εαυτούς τους στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου.

Όσον αφορά τα πλάνα του 53χρονου τεχνικού για τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα, όλα δείχνουν ότι αναμένεται να ακολουθήσει την “συνταγή” του αγώνα με την Ηλιούπολη παρά τις επιστροφές των Καμπάνταη, Παπουλή, Κιάσσου και ενδεχομένως του Μπουλούτ. Άλλωστε στον ΟΦΗ πιστεύουν ότι καλό είναι να προφυλαχθούν οι ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού προκειμένου να είναι πανέτοιμοι εν όψει των επόμενων κρίσιμων αγώνων.

Έτσι, σύμφωνα με όσα φάνηκαν και στην προπόνηση της Παρασκευής, ο Βεζυρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Γαλανόπουλος και στο αριστερό ο Πίτσος ενώ οι Μπερτίν – Γεωργίου θα αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Την τριάδα στην μεσαία γραμμή θα αποτελούν οι Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Ζορμπάς και στην επίθεση θα παίξουν οι Μπούρμπος, Αγρίτης, Βλόνταρτσικ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook