Ντε Γκουζμάν: “Μύθος ο Γκέραρντ, ο ΟΦΗ προσπαθεί να παίξει total football”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν μίλησε στην αθλητική εκπομπή του OPEN και εξέφρασε την σιγουριά του πως ο ΟΦΗ θα πάρει τις νίκες. “Είμαστε μια ομάδα με νεαρούς παίκτες, μια ομάδα που τώρα χτίζεται” τόνισε μεταξύ των άλλων ο Ολλανδός χαφ.

Ο Ολλανδός μέσος του ΟΦΗ αποτέλεσε το “μπαμ” του καλοκαιριού και δεν μπορούσε να μην ερωτηθεί για το αποτύπωμα που άφησε ο Ευγένιος Γκέραρντ στην ομάδα με τον ίδιο να λέει ότι “όταν έφτασα στο νησί ήταν κάτι που το άκουγα παντού στον ΟΦΗ. Ο Γκέραρντ είναι ένας μύθος στο νησί. Είναι πολύ ευχάριστο το ότι ένας Ολλανδός έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο στον ΟΦΗ και είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας και εύχομαι οι φίλοι του ΟΦΗ να αγαπήσουν έναν ακόμα Ολλανδό στο γήπεδο”.

Ο 33χρονος κεντρικός μέσος του ΟΦΗ αναφέρθηκε αρχικά στην μεταγραφή του και πως τον υποδέχτηκαν στο Ηράκλειο λέγοντας πως “νιώθω πολύ καλά, όλοι με υποδέχτηκαν πολύ ωραία από την πρώτη στιγμή και για αυτόν τον λόγο η προσαρμογή μου ήταν εύκολο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΟΦΗ, θέλω να βοηθήσω την ομάδα με την εμπειρία μου να δώσω πίσω στα παιδιά όλα όσα μου έχουν δώσει μέχρι τώρα. Πρέπει να συνεχίζουμε το πλάνο μας, προσπαθούμε να παίξουμε total football και να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε. Νομίζω πως είμαστε μια ομάδα με νεαρούς παίκτες, μια ομάδα που τώρα χτίζεται και πρέπει να ωριμάσει. Μπορούμε όμως να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα στα επόμενα παιχνίδια”.

Όσον αφορά τον βαθμό ετοιμότητας του ο Ντε Γκουζμάν τόνισε πως “πρέπει να επιστρέψω σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, είναι μια διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσω, ο προπονητής με εμπιστεύεται, έχω πίστη στις δυνατότητες μου και χρειάζεται χρόνος” ενώ για το πόσο βοήθησε τον ΟΦΗ η διακοπή του πρωταθλήματος πρόσθεσε: “Τώρα με την διακοπή έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε, να κερδίσουμε τους βαθμούς που αξίζουμε και να ακολουθούμε πιστά στο πλάνο”.

Απόδοση: Gentikoule.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook