Χουάν Νέιρα: Το “γαλλικό κλειδί” για την ανάκαμψη του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Aργεντίνος “μαέστρος” επιστρέφει στην ενδεκάδα του ΟΦΗ την ερχόμενη Δευτέρα κόντρα στον Βόλο και είναι ο άνθρωπος που καλείται να πάρει την ομάδα από το χέρι και να την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών.

Μετά από έναν μήνα απουσίας, η τελευταία παρουσία του Χουάν Νέιρα ήταν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο “μαέστρος” γυρίζει στην δράση και όλοι περιμένουν την καθοριστική συμβολή του στο παιχνίδι του ΟΦΗ. Η πολυεπίπεδη προσφορά του στον τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ είναι τόσο σημαντική που είδαμε να μην μπορεί να καλυφθεί το κενό που άφησε στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Νέιρα ήδη στα πρώτα παιχνίδια είχε σκοράρει μια φορά, στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό και στην συνέχεια έκανε ένα τρομερό παιχνίδι μέσα στην Τούμπα όπου μαζί με τον Αντίλ Ναμπί αποτέλεσαν τους κορυφαίους παίκτες του ΟΦΗ. Μπορεί στην θέση του, στα προηγούμενα παιχνίδια να αγωνίστηκε ο Σακόρ που η εικόνα του κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα όμως και πάλι ο Νορβηγός μέσος έδειξε πως δημιουργικά βρίσκεται πίσω έναντι του Νέιρα.

Η επιστροφή του 31χρονου κεντρικού χαφ του ΟΦΗ λύνει τα χέρια του Γιώργου Σίμου που βάζει στην φαρέτρα του ένα επιπλέον όπλο για την επόμενη πεντάδα αγώνων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook