Βαρδαβάς: “Ο ΟΦΗ χρειάζεται να αποκτήσει ένα σύγχρονο γήπεδο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρόεδρος της ΑΑΗ Κώστας Βαρδαβάς με δηλώσεις του στην “Πατρίδα” στάθηκε και στις επαφές που έγιναν με τον ΟΦΗ πριν από το ευρωπαικό ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Όπως είπε για τον ΟΦΗ ήταν ασύμφορο να παίξει σε αυτό το γήπεδο και εξέφρασε την άποψη ότι η κρητική ομάδα χρειάζεται ένα δικό της σύγχρονο γήπεδο.

«Με τον ΟΦΗ είχαμε συζητήσεις ενόψει της Ευρωπαικής του πορείας. Έγιναν επαφές για να του παραχωρηθεί το Παγκρήτιο αλλά έπρεπε να γίνουν αρκετές παρεμβάσεις. Το Παγκρήτιο είναι από τα λίγα αδειοδοτημένα στάδια στην Ελλάδα σε ότι αφορά την εγκατάσταση αλλά δεν πληροί τις προδιαγραφές της ΟΥΕΦΑ και για να γίνει Ευρωπαικό παιχνίδι έπρεπε να αλλάξουν πολλά. Για να λειτουργήσει έπρεπε να φτιαχτεί το κλειστό κύκλωμα, τα τουρνικέ και να γίνει μεταφορά των δημοσιογραφικών θεωρείων στην απέναντι κερκίδα. Αυτά όλα δεν μπορούμε να τα κάνουμε εμείς, δεν θέλουμε να επενδύσουμε σε αυτό το κομμάτι. Όλα αυτά όμως κρίθηκαν ασύμφορα και από την πλευρά του ΟΦΗ. Γνωρίζω την φιλοσοφία της διοίκησης Μπούση, και θεωρώ ότι ο ΟΦΗ χρειάζεται να αποκτήσει ένα σύγχρονο γήπεδο. Στο Παγκρήτιο φιλοξενούμε τον Εργοτέλη και τον στηρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια με ένα μικρό ενοίκιο και με την συντήρηση στα δυο γήπεδα. Αυτή την στιγμή έχουμε τον καλύτερο χλοοτάπητα στην Ελλάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook