AS για Γιακουμάκη: “Επίδοξος κληρονόμος του Γιώργου Σαμαρά”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Κρητικός επιθετικός συνεχίζει να εκπλήσσει την Ευρώπη και μια από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες του κόσμου, η μαδριλένικη AS κάνει εκτενές αφιέρωμα στον Γιώργο Γιακουμάκη.

Με τίτλο “η αγορά των 200.000 ευρώ που σκοράρει συνέχεια στην Ολλανδία” οι Μαδριλένοι μέσω video παρουσιάζουν τον Γιώργο Γιακουμάκη στο ισπανικό κοινό. Ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής που έχει αφήσει άφωνη την Ολλανδία έχοντας πετύχει 9 γκολ σε 9 παιχνίδια με την φανέλα της Φένλο βλέπει να ανατέλλει το άστρο του και ενώ πριν από λίγες ημέρες πέτυχε και το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Εθνικής ομάδας στο φιλικό με την Κύπρο.

Η AS αποθεώνει τον Γιώργο Γιακουμάκη και αφού εξιστορεί το παρελθόν του τονίζει πως “ο Γιακουμάκης έχει 9 γκολ σε 9 παιχνίδια και έχει παίξει τόσο στο ολλανδικό πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Αφού δεν μπόρεσε να τον εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ και ενώ προηγήθηκαν δύο δανεισμοί του, η Φένλο πήρε τον Γιακουμάκη με 200.000 ευρώ. Και εκεί κατάφερε να δείξει τις δυνατότητες του. Πρόκειται για έναν επιθετικό περιοχής, δυνατό και δύσκολο να τον αντιμετωπίσουν οι κεντρικοί αμυντικοί ενώ δείχνει ότι δεν διστάζει να πάρει την ευθύνη στις δύσκολες αποφάσεις. Στα 25 του ο Γιακουμάκης αποτελεί επίδοξο κληρονόμο επιθετικών όπως οι Σαμαράς, Χαριστέας και Μήτρογλου δείχνοντας μια πραγματική ποδοσφαιρική ωριμότητα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook