Αναστόπουλος: “Δεν ήμασταν καλοί και δεν ψάχνουμε δικαιολογίες για την εμφάνιση μας”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος παραδέχτηκε ότι ο ΟΦΗ δεν παρουσίασε την εικόνα των προηγούμενων αγώνων υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην 11αδα στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ ξεκίνησε τις δηλώσεις του λέγοντας ότι: “Ήταν ένα παιχνίδι που δεν ήμασταν καλοί και δεν φτάσαμε στο επίπεδο των προηγούμενων εμφανίσεων, ειδικά μέσα στο γήπεδο μας. Δεν είχαμε τα στοιχεία που θέλαμε και κατ’ εμέ είναι δικαιολογημένο. Φάσεις δεν υπάρχουν, ούτε ψάχνουμε δικαιολογίες και ευχαριστημένοι είμαστε μόνο όταν κερδίζουμε”.

Στην συνέχεια, ο Αναστόπουλος τόνισε ότι πλέον η προσοχή όλων είναι στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή: “Υπολείπονται ακόμα δύο παιχνίδια για να κλείσει ο πρώτος γύρος και πλέον η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Είναι ένα παιχνίδι κυπέλλου όπου σαν ΟΦΗ θέλουμε να είμαστε μέσα και σε αυτόν τον στόχο”.

Ο “Αναστό” κλήθηκε να σχολιάσει το ερώτημα περί “αγωνιστικής κοιλιάς” όπου δεν έψαξε δικαιολογίες λέγοντας: “Προερχόμαστε από πολύ καλές εμφανίσεις όπου το σημαντικό είναι ότι έχουμε πάρει και βαθμούς. Εγώ δεν επικαλούμαι δικαιολογίες. Γνωρίζαμε ότι θα παίξει η Κέρκυρα με αμυντικούς προσανατολισμούς. Όμως, δεν ήταν η Κέρκυρα το πρόβλημα μας αλλά εμείς. Υπάρχει η κούραση αλλά και ένα διάστημα που μπορούμε να ξεκουραστούμε μέχρι το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Θα κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι από όλες τις πλευρές”.

Όσον αφορά την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή για το κύπελλο Ελλάδας είπε ότι θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές… “Θα κοιτάξουμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες που δεν έχουν κάνει προετοιμασία ή προέρχονται από συνεχόμενα παιχνίδια. Άλλωστε, γνωρίζετε ότι χρειάζεται να έχουμε στον πάγκο 2 ποδοσφαιριστές κάτω των 21 χρονών”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook