Αποκάλυψη: Ταξίδι – αστραπή του Μπούση στο Ηράκλειο – παρών με τον ΠΑΣ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule και δείχνοντας την επιθυμία του να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ αποφάσισε και ταξίδεψε μέσα σε λίγες ώρες από το Σικάγο και εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παρότι αποχώρησε από την Ελλάδα πριν από 40 ημέρες περίπου και ενώ η επόμενη παρουσία του στο Ηράκλειο ήταν προγραμματισμένη για το 2021, ο Μιχάλης Μπούσης αποφάσισε εκτάκτως να αφήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες και να πραγματοποιήσει ταξίδι – αστραπή για την Ελλάδα και την Κρήτη. Είναι χαρακτηριστικό πως ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ ενημερώσε τους συνεργάτες του και τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ μόλις λίγα 24ωρα πριν για την απόφαση του να έρθει στο Ηράκλειο δείχνοντας για ακόμα μια φορά το δέσιμο του με τον σύλλογο αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα θέλοντας να είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Ο Μιχάλης Μπούσης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, έχει αναχωρήσει ήδη από τις Ηνωμένες Πολιτείες για την Ελλάδα και εφόσον δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο με τις πτήσεις τότε το απόγευμα της Κυριακής θα βρίσκεται κανονικά στην θέση του στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” προκειμένου να παρακολουθήσει live την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook