Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – ΠΑΣ: “Βλέπει εξάδα, έκανε σεφτέ στο Ηράκλειο”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

To10.gr: “ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 : Βλέπουν εξάδα οι Κρητικοί. Ο ΟΦΗ επικράτησε δύσκολα με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Ηράκλειο πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο και ανέβηκε στους 12 βαθμούς και σε τετραπλή ισοβαθμία στην έκτη θέση”.

Sdna.gr: “Ο ΟΦΗ… χόρεψε («σούστα») τον ΠΑΣ. Με γκολ των Στάρτζεον (20΄) και Νέιρα (68΄) η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε (2-1) του μαχητικού ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε το πρώτο «τρίποντο» στο «Γεντί Κουλέ» στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος”

Gazzeta.gr: ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: “Εκανε σεφτέ στο «Γεντί Κουλέ» και πατάει γερά στα πόδια του (vids). Πρώτη εντός έδρας νίκη των Κρητικών εφέτος, πλησιάζουν στην εξάδα. Την πρώτη του εντός έδρας νίκη φέτος με σκορ 2-1 επί του ΠΑΣ και 2η διαδοχική στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν, ισοφαρίστηκαν αλλά βρήκαν και 2ο γκολ με τον Νέιρα, που το αφιέρωσε στη μνήμη του Μαραντόνα”.

Sport24.gr: “Νικά και στο “Γεντί Κουλέ”. Ο ΟΦΗ νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ στο Ηράκλειο για τη 10η αγωνιστική της Super League Interwetten, αξιοποιώντας την έδρα του για πρώτη φορά μετά από εννέα παιχνίδια. Το γκολ της επικράτησης ο Νέιρα, το αφιέρωσε στον Ντιέγκο Μαραντόνα”

Sport-fm.gr: “Ο ΟΦΗ χτύπησε σαν… κόμπρα. Ο κυνικός ΟΦΗ έπιασε στον ύπνο τον ΠΑΣ Γιάννινα και επικράτησε 2-1, δίχως να είναι ανώτερος, με αποτέλεσμα να τον προσπεράσει στη βαθμολογία”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook