Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης: “Kυνικός ο Απόλλωνας, φλύαρος και κουραστικός ο ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Sdna.gr: “Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πρωτάθλημα, 2-0, επί του – καλύτερου – ΟΦΗ μέσα στο Ηράκλειο”.

To10.gr: “Ο ΟΦΗ παρέμεινε στους 12 πόντους και ναι μεν δεν χάνει την επαφή του με την εξάδα που οδηγεί στα Play Offs, ωστόσο η διαφορά του από την τετράδα ανοίγει και δεν θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει με αξιώσεις εκ νέου ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σίγουρα, όταν δεν νικά στην έδρα τους αντιπάλους από τις κάτω θέσεις της βαθμολογίας, δεν έχει προοπτική να κοιτάξει ψηλότερα…

Sport-fm.gr: “Ο Απόλλων ήταν κυνικός, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και παράλληλα άντεξε στην πίεση του ΟΦΗ, περνώντας από το Ηράκλειο με 2-0”.

Sport24.gr: “Την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten πανηγύρισε ο Απόλλωνας Σμύρνης. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου κατάφερε να πάρει το τρίποντο με σκορ 0-2 απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο χάρη στα γκολ των Φατιόν και Ντάουντα”.

Gazzetta.gr: “Ο κουραστικός και φλύαρος ΟΦΗ είχε την μπάλα, ο ουσιαστικός Απόλλωνας είχε τα γκολ κι έφυγε από το Ηράκλειο με μια τεράστια νίκη (0-2) με τα τέρματα των Φατιόν και Ντάουντα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook