«Άλλος» ΟΦΗ στην Πάτρα – ξεκουράζονται οι Κάρολ, Σίσιτς, Ταυλαρίδης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση του αναμένεται να παραταχθεί την Πέμπτη ο ΟΦΗ καθώς πρόθεση του Νίκου Αναστόπουλου είναι να ξεκουράσει αρκετούς ποδοσφαιριστές που “έχουν τραβήξει το κουπί” την φετινή χρονιά.

Όπως φάνηκε στην προπόνηση της Τρίτης, ο τεχνικός του ΟΦΗ είναι πολύ πιθανό να αφήσει στο Ηράκλειο τους Ρόι Κάρολ, Μίρνες Σίσιτς, Ερόλ Μπουλούτ και Στάθη Ταυλαρίδη προκειμένου να ξεκουραστούν. Αυτοί οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι από εκείνους με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα και απαιτείται να πάρουν ανάσες εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Άλλωστε, ο ΟΦΗ δεν θα κάνει διακοπές μιας και στις 28 Δεκεμβρίου θα υποδεχτεί τον Λεβαδειακό όπου οι τρεις παραπάνω ποδοσφαιριστές αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα.

Όπως και να’ χει, ο ΟΦΗ διαθέτει το απαιτούμενο ρόστερ ώστε να καλυφθούν οι θέσεις που θα μείνουν κενές μιας και υπάρχουν οι Βεζυρίδης, Βάντο – Πίτσος – Μονιάκης, Ντένις Σόουζα ενώ αναμένεται να ξεκινήσει βασικός ο Χρήστος Μπούρμπος.

Από εκεί και πέρα, ντεμπούτο στην αποστολή θα κάνει ο Νικομανώλης Νύκταρης μιας και είναι υποχρεωτική η παρουσία δύο ποδοσφαιριστών κάτω των 21 χρονών ενώ δεν αποκλείεται να μπει στην αποστολή ο Ζαχαράκης παρά το γεγονός ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση την προηγούμενη εβδομάδα.

Και όπως γίνεται κατανοητό, αν ο Αναστόπουλος πάρει στην αποστολή τον Ζαχαράκη αντί του Κάταϊ που είναι υγιής τότε αυτό θα είναι και ένα μήνυμα αποχώρησης προς τον Σέρβο μεσοεπιθετικό…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook