Σίσιτς στο Gentikoule: «Τσαντίστηκα μόνο με τον εαυτό μου και όχι με τον προπονητή μου»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μίρνες Σίσιτς μιλάει στο Gentikoule όπου εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε όταν έγινε αλλαγή στο παιχνίδι με την Κέρκυρα και αναδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι πρόκειται για έναν ξεχωριστό και εκρηκτικό χαρακτήρα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο «Σίλε» φάνηκε να δυσανασχετεί φεύγοντας κατευθείαν για τα αποδυτήρια του «Γεντί Κουλέ» ωστόσο όπως τονίζει ο ίδιος στο Gentikoule αντέδρασε έτσι απλά επειδή νευρίασε με τον εαυτό του που δεν μπόρεσε να δώσει περισσότερα στον ΟΦΗ!

«Εγώ είμαι τσαντισμένος μόνο με εαυτό μου και κανέναν άλλο. Δεν έχω πρόβλημα με κανένα στον ΟΦΗ και βέβαια ούτε με τον προπονητή μου» λέει αρχικά ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ με 4 γκολ.

Και στην συνέχεια τονίζει ότι «αντέδρασα έτσι γιατί δεν μπόρεσα να δώσω περισσότερα στην ομάδα και να χάσαμε «τζάμπα» δύο βαθμούς». Όσον αφορά την συνέχεια που βρίσκει τον ΟΦΗ στην πρώτη 7αδα της βαθμολογίας προσθέτει «τέτοιες ομάδες πρέπει να τις κερδίζουμε με 2 και 3 γκολ. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα στην συνέχεια. Αυτή η ομάδα αξίζει και μπορεί να το πετύχει».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook